Kemal Mustafa Femtopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #1 Merhaba, akıllı akıllı saat almak istiyorum şöyle bir şey buldum. Yorum yok, diğer ürünlerinde değerlendirmeler 4.8 almam mantıklı olur mu? COLMI C81 2,0'' AMOLED Smartwatch unterstützt AOD, 100 Sportmodi, IP68 wasserdichte Smartwatch Herren Damen PK Ultra Serie 8 - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Merhaba, akıllı akıllı saat almak istiyorum şöyle bir şey buldum. Yorum yok, diğer ürünlerinde değerlendirmeler 4.8 almam mantıklı olur mu? COLMI C81 2,0'' AMOLED Smartwatch unterstützt AOD, 100 Sportmodi, IP68 wasserdichte Smartwatch Herren Damen PK Ultra Serie 8 - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 11 Mayıs 2023 #2 O fiyata daha iyi ve güvenilir markalara bakmanı tavsiye ederim.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 11 Mayıs 2023 #3 Aurora1 dedi: O fiyata daha iyi ve güvenilir markalara bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... %60 indirimde daha ne olsun ama AliExpress'e güven olmaz bence.
Aurora1 dedi: O fiyata daha iyi ve güvenilir markalara bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... %60 indirimde daha ne olsun ama AliExpress'e güven olmaz bence.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 11 Mayıs 2023 #4 FizzKhalifa_07 dedi: %60 indirimde daha ne olsun ama AliExpress'e güven olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Colmi diye bir markayı ilk defa duyduğum için söyledim. İngilizce "Call me" cümlesinin okunuşunu marka adı yapmışlar gibi. AliExpress işi de sıkıntı tabii.
FizzKhalifa_07 dedi: %60 indirimde daha ne olsun ama AliExpress'e güven olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Colmi diye bir markayı ilk defa duyduğum için söyledim. İngilizce "Call me" cümlesinin okunuşunu marka adı yapmışlar gibi. AliExpress işi de sıkıntı tabii.