Colorful anakartta format atarken dondu

Asunex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba format atarken Colorful yazan sayfada kaldı. Anakartımın markası Colorful.

Merhaba format atarken Colorful yazan sayfada kaldı. Anakartımın markası Colorful.

Şimdi de your PC ran into a problem and needs to restart hatası alıyorum ve bilgisayarı sürekli yeniden başlatıyor otomatik olarak. Bir döngü içinde şu an.

Son düzenleme:
Format derken? Windows'un kendi sağladığı sıfırlamayla mı yaptınız? Yoksa ISO dosyası ile temiz kurulum mu yaptınız?

BIOS pilini çıkartıp 30 saniye bekleyin, BIOS sıfırlandıktan sonra deneyin bakalım.

Olmazsa yeni bir UEFI hazırlarız, onunla açmaya çalışırız.

Format derken? Windows'un kendi sağladığı sıfırlamayla mı yaptınız? Yoksa ISO dosyası ile temiz kurulum mu yaptınız?

BIOS pilini çıkartıp 30 saniye bekleyin, BIOS sıfırlandıktan sonra deneyin bakalım.

Olmazsa yeni bir UEFI hazırlarız, onunla açmaya çalışırız.
Hocam Ctrl alt del yapıp shifte basılı tuttum öyle yaptım

Hocam CTRL alt del yapıp Shift'e basılı tuttum öyle yaptım.

Bir de formattan önceki halinden hiçbir şey kalmasın istiyorum virüslü bir şey indirmiştim ondan dolayı yaptığım yöntem tüm dosyaların silinmesi için uygun mu?

Bir de formattan önceki halinden hiçbir şey kalmasın istiyorum virüslü bir şey indirmiştim ondan dolayı yaptığım yöntem tüm dosyaların silinmesi için uygun mu?

Şimdi BIOS pilini çıkardım tekrar taktım hala aynı hatayı alıyorum.

Son düzenleme:

İlk defa duydum böyle bir şey.

Onun için en iyi yöntem temiz kurulumdu, siz büyük ihtimal Windows'un size sunduğu sıfırlama ayarını kullandınız.

Şimdi BIOS pilini çıkardım tekrar taktım hala aynı hatayı alıyorum.

BIOS pilini çıkarttıktan 30 saniye beklediniz mi?

Ayrıca bilgisayar açılıyor mu? Sadece Colorful ekranında mı kalıyor? Ekran gelmeden önce boot ekranına girebiliyor musunuz?

İlk defa duydum böyle bir şey.

Onun için en iyi yöntem temiz kurulumdu, siz büyük ihtimal Windows'un size sunduğu sıfırlama ayarını kullandınız.

BIOS pilini çıkarttıktan 30 saniye beklediniz mi?

Ayrıca bilgisayar açılıyor mu? Sadece Colorful ekranında mı kalıyor? Ekran gelmeden önce boot ekranına girebiliyor musunuz?
Evet bekledim açılıyor colorful yazısı geliyor ve mavi ekran geliyor boot ekranına da giremiyorum:(

Evet bekledim açılıyor colorful yazısı geliyor ve mavi ekran geliyor boot ekranına da giremiyorum:(
Hatada dpc watchdog violation yazıyor.

Son düzenleme:
Bilgisayara girebilseniz minidump dosyası paylaşın derdim ama giremiyorsunuz.

Boot ekranına giremediğinizden dolayı, UEFI hazırlasanız bile giremediğinizden bir şey yapamazsınız.

Hatada DPC_WATCHDOG_VIOLATION yazıyor.

Hata Windows'la alakalı, fakat kitlenmiş durumda, ben pek anlayamadım hocam.

@Vınnnn hocam siz de bir bakar mısınız?

DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası, genelde bir donanımın çalışmayı durdurduğu anlamına geliyor.
Tam olarak neresinde mavi ekran yiyorsun kurulumun?

Bilgisayar açılıyor, anakartımın markası yazıyor Colorful diye, sonrasında ekranda bir şey dönerken o dönen şey donuyor ve 30 saniye sonra mavi ekran.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı