Çözüldü Colorful B650M-White anakartta Wi-Fi ve Bluetooth var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. Alacagim ankartta Bluetooth olmasi sart ve fiyat performans olsun istiyorum. Colorful Battle-AX B650M-White WiFi V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart Bu ankarti begendim ancak Colorful'un BIOS guncellemesi sikintili falan dendi. Ben de baska anakartlara baktim ve bunu buldum: ASRock B650M Pro RS AM5 (LGA 1718) Soket Anakart ancak Bluetooth opsiyonel olarak gorunuyor yani var midir yok mudur? Bir de bu anakart Sinerji ve İnce Hesap'ta satiliyor Sinerji iade konusunda cok kotu denmisti. İnce Hesap nasildir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Alinmaz.

nasil alabilirim?

Bu arada basligim duzenlenmis aslinda bunu sormadim anakartta opsiyonel Wi-Fi ve Bluetooth olunca ne oluyor diye sormustum.
Ha hocam, şöyle oluyor: Wi-Fi kablosuz özelliği var, Bluetooth da aynı şekilde, telefon gibi düşünün, yani kullanabilirsiniz. Benim anakartım iyi ama bu özellikler yoktu, gidip adaptör vs. aldım, yaklaşık 2 liraya yakın masraf yaptım. Olması güzel bir şey kısacası.
Bircok insan Colorful anakart alınır mı? Deyince il bu soyleniyor.

Bunu ASUS'tan başka anakart kullanmayan PC'ye elini deymemişler söylediğine yemin ederimde kanıtlayamam. Ben Colorful X570M Gaming frozen V14 sahibiyim flash üzerinden rahatlıkla güncelleyebiliyorum alakası bile yok. Colorful'un AMD kanadında 500 serisi altı anakartı alınmaz o kadar.

Bunu ASUS'tan başka anakart kullanmayan PC'ye elini deymemişler söylediğine yemin ederimde kanıtlayamam. Ben Colorful X570M Gaming frozen V14 sahibiyim flash üzerinden rahatlıkla güncelleyebiliyorum alakası bile yok. Colorful'un AMD kanadında 500 serisi altı anakartı alınmaz o kadar.

Anladim hocam 500 serisi dediginiz nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı