Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 DDR5 vs Gigabyte B650M S2H AM5

Bütçe
10000
Makaleler
4
Bilgisayarı güncellemeyi düşünüyorum, güncellemeye ayıracağım bütçe 10k, anakartlar ikinci elde çok pahalı olduğu için sıfır almaya karar verdim, birçok marka var ASUS en sorunsuz ama en pahalı olanları gibi duruyor. Bütçeye oynadığım için anakarta 5K üstü vermek istemiyorum. Kalan paraya da ikinci elden 8400F ve sıfır bir şekilde 16 GB (şimdilik tek slot) RAM almayı düşünüyorum. Güncelleme nedenimse sistemim artık tıkanmaya başlıyor gibime geldi gündelikte bile.
Bu arada elimdeki sistemim de şu şekilde.
  • i3 10105F.
  • MSI B560M a Pro.
  • Adata 8x2 D30 DDR4 RAM.
  • RX 5600XT.
  • 256 GB knoxia M.2 SSD.
  • 1TB kodak SATA SSD.
  • 1TB HDD.
  • 600W PSU(Thermaltake olması gerek)
Not: Bu ikisinden biri şart değil öneri de olabilir 5K ya kadar.

Bilgisayarı güncellemeyi düşünüyorum, güncellemeye ayıracağım bütçe 10k, anakartlar ikinci elde çok pahalı olduğu için sıfır almaya karar verdim, birçok marka var ASUS en sorunsuz ama en pahalı olanları gibi duruyor. Bütçeye oynadığım için anakarta 5K üstü vermek istemiyorum. Kalan paraya da ikinci elden 8400F ve sıfır bir şekilde 16 GB (şimdilik tek slot) RAM almayı düşünüyorum. Güncelleme nedenimse sistemim artık tıkanmaya başlıyor gibime geldi gündelikte bile.
Bu arada elimdeki sistemim de şu şekilde.
  • i3 10105F.
  • MSI B560M a Pro.
  • Adata 8x2 D30 DDR4 RAM.
  • RX 5600XT.
  • 256 GB knoxia M.2 SSD.
  • 1TB kodak SATA SSD.
  • 1TB HDD.
  • 600W PSU(Thermaltake olması gerek)
Not: Bu ikisinden biri şart değil öneri de olabilir 5K ya kadar.

Colorful daha iyi bence daha F/P bir anakarttır kendisi.

Hocam üründen memnun musunuz?

Henüz sistemi dizmedim hocam.

@eskici1514 işlemciyi bugün alabildim, sonunda ikinci elden düzgün fiyata bir şey buldum. Eski işletim sisteminden devam etmeme rağmen şu anda bir sıkıntı yok asıl BIOS ayarlarını vs. temiz kurulumdan sonra konu yapar incelerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı