Colorful Battle-AX B760M-Plus D5 V20 anakart için Wi-Fi önerisi

Bütçe
1000

IronsideOdin

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Karışık
Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim anakart modelini kullanmaktayım. Bu model için Wi-Fi giriş kısmı mevcut ve Wi-Fi modülü takmak istiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla her Wi-Fi modülü uyumlu olmuyormuş. Bana önerebileceğiniz uyumlu Wi-Fi modülü varsa link verebilir misiniz ya da hangi modeller uyumlu alırken neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? Ekte Wi-Fi giriş kısmını görebilirsiniz.

Not: Colorful markasının kendi sitesinde anakart özelliklerinde şöyle bir bilgi var;
Equipped with cnvı WiFi/BT slot, supporting extended Wi-Fi module.
Çevirisi: genişletilmiş Wi-Fi modülünü destekleyen cnvı WiFi/BT yuvasıyla donatılmıştır.

Yardımcı olabilecek bilgisi olan var mı?

Yardımcı olabilecek bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

Konuyla alakalı bende bir konu açtım; aynı sorundan muzdaribim fakat hiçbir çözüm hatta cevap dahi bulamadım desem yeri var. Siz çözebildiyseniz beni de aydınlatabilir misiniz?

AliExpress'ten bir tane Wi-Fi adaptörü aldım. Bir senedir kullanıyorum kablolu bağlantıdan farkı yok. Linkini paylaşamıyorum ürünü kaldırmışlar. Ekteki resimden aldığım ürünü kontrol edebilirsen belki yardımı olur. Montajla ile ilgili anakart kutusundan çıkan vidaları kullanabilirsin. Ama montaj için MOSFET soğutucularını çıkartman gerekiyor. Wi-Fi adaptörü alırken yanında anten ile satılanlardan almanı tavsiye ederim. Bende anten olduğu için antensiz olarak aldım.

Dosya Ekleri

• wifi.png
    44,7 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…