Colorful Battle AX RTX 4080 alınır mı?

Bütçe
30000

EgeKalee

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem topladım birkaç ayda. RTX 4070 Ti ile 4080 arasında kaldım. Ekran kartı olarak. 28k ya Colorful RTX 4080 buldum kapalı kutu diyor satıcısı, elimde şu an 30k var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bekleyebilirim. RTX 4070 Ti'ın 12 GB VRAM'i kimisi uzun süre götürmez diyor. Almışken uzun süre götürecek bir şey almak istiyorum. Colorful 4080 hakkında pek bir şey bulamadım.

İkinci el 4080 yerine sıfır 4070 Ti taraftarıyım.

Colorful'u nerede buldun 30'a hocam sıfırsa bence mantıklı olan onu alman
Bir 3 daha ekleyip 7900xtx daha mantıklı olur
Saphire nitro
4070ti alcaksanda 7900xt daha mantıklı

Bende colorful igame rtx4070ti vardı. Kart üretim arızalı geldi. Türkiyede kendi servisleri yok, o yüzden oksid bilişim diye bir yer teknik servisini üstleniyor. Kartı gönderdim yapamadılar para iadesi aldım. Hatta ancak 2. Kere gönderdiğimde kartta arıza olduğunu kabul ettiler. Baya rezaletler, alacaksanız bunu bilerek alın.

İkinci el 4080 yerine sıfır 4070 Ti taraftarıyım.
Colorful'u nerede buldun 30'a hocam sıfırsa bence mantıklı olan onu alman
Bir 3 daha ekleyip 7900xtx daha mantıklı olur
Saphire nitro
4070ti alcaksanda 7900xt daha mantıklı
Sahibinden de birisi satıyor ince hesap faturalı garantili kapalı kutu diyor kendisi. Bende taksitle alıp nakit için satıyordur diye düşündüm. Amd ekran kartı düşünmüyor render alıcam çünkü. Ama öneriniz için teşekkür ederim.
Bende karşılık bulamamaktan korktum dorusu o yüzden emin olamadım. Eğer 4070ti alırsam gigabyte gaming düşünüyorum ama 12gb vram uzun dönem için gerçekten az geldi bana.

Bende karşılık bulamamaktan korktum dorusu o yüzden emin olamadım. Eğer 4070ti alırsam gigabyte gaming düşünüyorum ama 12gb vram uzun dönem için gerçekten az geldi bana.
Maalesef öyle, 12gb vram çok sıkıntı. Daha şimdiden optimizasyonu patlayan oyunlar 11-12 gb vram kullanıyor. Yine de Colorful'un şu an Türkiye'de resmi bir desteği yok. Alacaksanız bunu kabul ederek alın, fiyatı fazla uygun.

Her şey için çok teşekkür ederim. Benim için sürdürülebilir olması çok önemli o yüzden bu karttan vaz geçeceğim gibi. Yarın öbür gün sorun olursa karşımda yetkili bulamama gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…