LindaR35 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Colorful cvn X570M Gaming frozen V14 alınır mı?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 Güzel gözüküyor. Fiyatı, yazılım desteği nasıl bilmiyorum. Onlara da bakmak lazım.
LindaR35 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 AirLife dedi: Güzel gözüküyor. Fiyatı, yazılım desteği nasıl bilmiyorum. Onlara da bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet bi inceleyip oneride buluna bilkrmisiz?
AirLife dedi: Güzel gözüküyor. Fiyatı, yazılım desteği nasıl bilmiyorum. Onlara da bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet bi inceleyip oneride buluna bilkrmisiz?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 LindaR35 dedi: Hocam size zahmet bi inceleyip oneride buluna bilkrmisiz? Genişletmek için tıkla... Amazon sitesinde yorum da bir kişi driver sorunu yüzünden iade etmiş. Pek mantıklı değil gibi. Bilen, araştıran çözümcü biriysen çok sorun olmaz.
LindaR35 dedi: Hocam size zahmet bi inceleyip oneride buluna bilkrmisiz? Genişletmek için tıkla... Amazon sitesinde yorum da bir kişi driver sorunu yüzünden iade etmiş. Pek mantıklı değil gibi. Bilen, araştıran çözümcü biriysen çok sorun olmaz.