Satılık Colorful iGame GeForce GTX1060 Vulcan X OC 6GB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nisannn

Centipat
Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba; kart 2017 sonunda Çin`den gelmiştir, 2019 başından beri bendedir. Kartı bir tanıdığımdan aldım, kısa süre kullanıp yedeğe ayırdı; ben de ofiste hava akışı iyi kasada düzenli temizleyerek kullandım. Kart çok temizdir, kutusu vardır, Arctic MX4 macun ve termal pedler ile bakımı yeni yapılmıştır. E-spor oyunları için ideal bir karttır, bu model az bulunur. Kartı diğer GTX1060`lardan ayran özellikleri Turbo butonu, yüksek frekansı ve kasa camına bakan bilgi ekranıdır. Kartı İzmir içi Forum Kipa-Mavi Bahçe-Hilltown-Agora-Optimum AVM`lerde, Demirköprü-Turan-Salhane-ESBAŞ-Halkapınar-Şemikler-Mavişehir-Menemen İZBAN`da teslim edebilirim. Önce havale sonra kargo da olur ama bazı sebeplerden dolayı GET açamamaktayım. Kart için fiyatım 1100TL`dir, yanında Jonsbo RGB ekran kartı tutacağı ve 2 adet RGB RAM soğutacağı hediyemdir. Bu ilan pazarlığa ve yorumlara açıktır.
Kart teknik özellikleri:
1596387870749.png

Tanıdığım bakıyor da en son fiyat ne olur? Bilgi ekranına görsel koyabiliyor muyuz?
Bilgi ekranı sabit karakterli; sıcaklık, kart modeli gibi bilgileri gösteriyor. Pikselli tip değil. Tanıdığına 1000TL`ye bırakırım bir de RGB mousepad hediye ederim ek olarak. Bu fiyata yanında vereceklerimle beraber alt model bile zor bulunuyor haberin olsun. Numaram var sende, tanıdığına verirsin konuşuruz gerisini.

Tamamdır kendisine yazdım, GTX1060 3GB bütçesine daha çok uyuyormuş onun için zorlamamı yoksa bunu almamı söyledi. Sana problem olmazsa bir süre rezerve edebilir misin?

Eğer bu kart satılırsa burada en çabuk satılan ürünlerden biri olabilir. Bu arada eğer 750TL`lik Phoenix baktıysan o kartı da deneyimlemiş biri olarak kesinlikle pazarlık falan uğraşmaz bu kartı alırdım. Fiyat kesinlikle çok uygun hatta satıcı arkadaş ile tanışıklığımız olmasa şüphelenirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı