Colorful iGame GeForce RTX 5070 Ti Vulcan OC 45999 TL'ye alınır mı?

Bütçe
50000
teşekkür ederim. öyle çok uzun tutmanıza gerek yok zaten bence mantıklı da değil çok ekstra yüklendiği için ben birkaç dakikadan fazla açık tutmuyorum. coil whine ben de duyamadım bu kartta ama nerdeyse her zaman kulaklık kullanıyorum onun da etkisi olabilir. fanlar da baya sessiz çalışıyor. büyük ihtimal vulcan bütün bu konularda bir tık daha iyidir ayrıca kutu içeriği olarak da daha zengin beyazda sadece ekran kartı ve adaptör çıkıyor. ama tabi aradaki farka değip değmeyeceği kullanıcıya kalıyor. ben çoğunlukla konuştuğumuz stok - turbo durumu olayından dolayı bu versiyonu tercih ettim çünkü çok manuel overclock vesaire ile uğraşamıyorum. stokta kullanıp performansı çok ufak bir miktar da olsa diğer versiyonlardan aşağıda kalsın istemedim.
Güle güle kullan, ben de bugün sipariş vereceğim.

@manelyk @temmuzz

Kart geldi. Henüz eve geçip takamadık. Kutuyu açtım. Kalitesi, hissiyatı beklediğimin çok ötesinde. Her parça ağır, oturaklı ve özel üretildiğini hissettiriyor. Kutu içeriği de çok zengin. Montajı yaptıktan sonra da sürpriz bir arıza olmazsa inşallah bugünden sonra Colorful kartları benim ilk tercihim olur. Bu ürünün kutusunda ASUS, MSI yazıyor olsa en az 15-20 bin TL daha pahalı olurdu. En düşük giriş seviyesi plastik modellerini bile daha pahalıya satıyorlar. Kartın ve kutudakilerin malzeme kalitesi hissiyatı gerçekten çok iyi. Tereddüt ettiğim videolardaki gibi çıkmaması güzel görünen ama kalitesiz olmasıydı. Öyle bir şey kesinlikel yok. ROG STRIX'i elime alınca ne hissediyorsam en az onun kadar var.

Hocam selamlar. Konuyu tekrar aciyorum fakat bir sorum olacak. Bende RTX 5080 Vulcan düşünüyorum kutudan ekran çıkıyor bu ekran mıknatısli sanırım direk o şekilde takınca çalışıyor mu? Yoksa herhangi bir kablo takmak mi gerekli?

Hocam selamlar. Konuyu tekrar aciyorum fakat bir sorum olacak. Bende RTX 5080 Vulcan düşünüyorum kutudan ekran çıkıyor bu ekran mıknatısli sanırım direk o şekilde takınca çalışıyor mu? Yoksa herhangi bir kablo takmak mi gerekli?

Merhaba, ekran kartına takarsanız kablosuz çalışıyor. Bağlı olduğu pinden güç alıyor. Ekran kartı dışında masa üstü dock üzerinde çalıştırmak isterseniz USB kablo ile dock bağlanıyor mıknatıslada ekranı ona bağlıyorsunuz.

Biz de gaming gecesinde kardeşim için 5070 modelini aldık dün akşam. Maximum kart ile peşin fiyatına 3 taksit 29.999 TL ye geliyordu. Hep kullanmak istediğim bir markaydı Colorful, hiç denk gelmemişti bu fiyatlara. Çok üst düzey kalite diye okuduk vulcan ve igame serisini, bakalım gelsin göreceğiz.

not: lcd ekran harika görünüyor, usb kablo ile masaüstüne taşıyabiliyorsak özellikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı