Colorful iGame GeForce RTX 5070 Ti Vulcan OC 45999 TL'ye alınır mı?

Bütçe
50000
Teşekkürler, sipariş verdik bakalım. YouTube üzerinde biraz bakındım pek çok yönden ileri seviye görünüyor. Bu kutu içeriği ve kalite üzerinde Asus, Msi yazsa en az 15 bin lira fark olurdu gibi.
Hayırlı olsun hocam, ben de beyaz rengini seviyorum.

Teşekkürler, sipariş verdik bakalım. YouTube üzerinde biraz bakındım pek çok yönden ileri seviye görünüyor. Bu kutu içeriği ve kalite üzerinde Asus, Msi yazsa en az 15 bin lira fark olurdu gibi.
Geldiğinde, yakın fotolarını ve deneyimlerini paylaşır mısın? Merak ediyorum. Ben de kart arayışındayım 9070XT ve 5070ti kartlar arasında gidip geliyorum.

Teşekkürler, sipariş verdik bakalım. YouTube üzerinde biraz bakındım pek çok yönden ileri seviye görünüyor. Bu kutu içeriği ve kalite üzerinde ASUS, MSI yazsa en az 15 bin lira fark olurdu gibi.

İ game sağlamdır ama 5070 tasarımı berbatlar bence 4000 serisi tasarımları çok çok daha güzeldi.

Geldiğinde, yakın fotolarını ve deneyimlerini paylaşır mısın? Merak ediyorum. Ben de kart arayışındayım 9070XT ve 5070 Ti kartlar arasında gidip geliyorum.

Bende aynı şekildeyim hocam kasama sığacağından emin olsam RX 9070 XT Red Devil alacağım da emin değilim.

9070xt 33 bin TL 5070ti 46 bin TL, Nvidia'nın daha iyi olduğunu herkes biliyor ama aradaki 13 bin TL'ye değecek bir fark göremiyorum, çünkü üstüne 3-5 atıp odyofil kulaklık veya G6 OLED monitör alınıyor.Yine de hayırlı olsun güzel kart sizi uzun süre götürür umarım.

Kısa vadede aradaki fark eşitlenir merak etmeyin. Güç tüketimi açısından AMD elektrik faturasını arttırabilir. Nividia daha düşük güç tüketiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…