Colorful iGame GeForce RTX 5070 Ti Vulcan OC 45999 TL'ye alınır mı?

Bütçe
50000

Haklısınız mantık olarak aradaki farka değecek bir detay bende göremiyorum. Baktığımda aynı markanın aynı sitede farklı model 5070 Tİ modeli 41500 TL fiyata düşmüş. Doğrusu bu tercih mantıktan ziyade beğeni üzerine oldu. Colorful modelini tesadüfen gördüm ve paraya kıy beni al der gibi geldi. Keyfi bir detay olduğu konusunda haklsınız.

Benim endişem ilk kez bu markayı alacağım için beklentime karşılık vermemesi mağdur etmesiydi. Onu da buradaki arkadaşların tavsiyesi ile aşmış oldum.

Bu arada G6 OLED'i yeni aldım, düşünüyorsanız yada sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Yok bende g8 34 olanı kullanıyorum hoparlörü yokmuş Samsung ayıp etmiş.

@MzBag
Tabi ki, ilk kez bu marka bir ekran kartı kullanacağım. Detaylıca kurcalayacağım.
hocam geldi mi kart ben de modeller arasında seçim yapmaya o sırada da fiyatları gözlemlemeye çalışıyorum da. fazladan verilen paraya değer mi bu model için onu düşünüyorum

@manelyk @temmuzz

Kart geldi. Henüz eve geçip takamadık. Kutuyu açtım. Kalitesi, hissiyatı beklediğimin çok ötesinde. Her parça ağır, oturaklı ve özel üretildiğini hissettiriyor. Kutu içeriği de çok zengin. Montajı yaptıktan sonra da sürpriz bir arıza olmazsa inşallah bu günden sonra colorful kartları benim ilk tercihim olur. Bu ürünün kutusunda asus, msi yazıyor olsa en az 15-20 bin TL daha pahalı olurdu. En düşük giriş seviyesi plastik modellerini bile daha pahalıya satıyorlar. Kartın ve kutudakilerin malzeme kalitesi hissiyatı gerçekten çok iyi. Tereddüt ettiğim videolardaki gibi çıkmaması güzel görünen ama kalitesiz olmasıydı. Öyle bir şey kesinlikel yok. Rog Strixi elime alınca ne hissediyorsam en az onun kadar var.

Dosya Ekleri

• 20250516_111137.jpg
    261,5 KB · Görüntüleme: 116
  • 20250516_111143.jpg
    224,2 KB · Görüntüleme: 107
  • 20250516_111148.jpg
    272,2 KB · Görüntüleme: 104
  • 20250516_111230.jpg
    372,6 KB · Görüntüleme: 110
  • 20250516_111333.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 107
  • 20250516_111714.jpg
    214,3 KB · Görüntüleme: 106
  • 20250516_111728.jpg
    252,1 KB · Görüntüleme: 114
Harika görünüyor. Güle güle kullan. Baya kaslı bir kartmış 3-3.5 slot kaplar sanırım. Fan sesi ve ısınma değerlerini de yazar mısın taktıktan sonra, güzel tercih olmuş çok iyi duruyor. Ben de beyaz olanı alacağım.

kasa olarak ne kullanıyorsunuz?

beyaz olanı aynı marka olsa da tamamen farklı bir model yalnız. değerleri farklı olacaktır

kasa olarak ne kullanıyorsunuz?

beyaz olanı aynı marka olsa da tamamen farklı bir model yalnız. değerleri farklı olacaktır
Çok büyük farklılıklar yaratmaz o modelin RTX3070ti versiyonunu almıştım. Sessizliği ve termal değerleri gayet iyi, Vulcan modeli daha kaslı bir de ekranı var, fazla bir fiyat farkı yok zaten aralarında Vulcan modeli kasada sırıtır diye beyaz olanı alacağım.

siz bilirsiniz aynı kart değil tabi ama ben rtx 4080 kıyaslamalarına bakarken şöyle bi tier list görmüştüm. beyaz olan aşağıdaki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…