Colorful iGame GeForce RTX 5070 Ti Vulcan OC 45999 TL'ye alınır mı?

Bütçe
50000
Çok yanlış bir kıyaslama olmuş. 4080 ile 5070ti serisi aynı değil. 4080 serisinde beyaz olanda 5 adet 6MM ısı borusu var 4080 Vulcan'da 9 adet 8MM ısı borusu var. 5070Ti'da ikisinde de soğutma bloğu aynı. 7 adet ısı borusu var ikisininde de aynı, zaten fiyatlarının dip dibe olmasından belli. 4080'e bakarak karar vermeyin.

2K Cyberpunk ile oyun oynandıktan sonra alınan istatistik tablosu ektedir. Coil yok, fan sesi yok, sıcaklık sorunu yok. Kart çok iyi. Emeği geçen herkese teşekkürler, sahip olan herkese iyi eskitmeler.

Dosya Ekleri

• yeni test 3.PNG
    357,6 KB · Görüntüleme: 117
2K Cyberpunk ile oyun oynandıktan sonra alınan istatistik tablosu ektedir. Coil yok, fan sesi yok, sıcaklık sorunu yok. Kart çok iyi. Emeği geçen herkese teşekkürler, sahip olan herkese iyi eskitmeler.
Muhteşem hem serin hem de 1700 RPM. Güle güle kullan.

Ekranı nasıl görünüyor, son olarak onu da atabilir misin?

Son düzenleme:
Muhteşem hem serin hem de 1700 RPM. Güle güle kullan.

Ekranı nasıl görünüyor, son olarak onu da atabilir misin?

Ekranı ister ekran kartınızda istersenizde usb dock ile dışarıda çalıştırabiliyorsunuz.

İgame programı ile sabit ekran seçebiliyor yada bir çok tercih arasında geçiş yaparak devam etmesini seçebiliyorsunuz. Dışarıdan kendiniz de bir görsel de ekleyebiliyorsunuz.

Program ARGB yönetimini de yapıyor. Hem kendi cihazı hemde diğer uyumlu cihazları kontrol edebiliyorsunuz.

Dosya Ekleri

• ek 1.PNG
    236,9 KB · Görüntüleme: 107
  • ek 2.PNG
    362,7 KB · Görüntüleme: 68
  • ek 3.PNG
    414,4 KB · Görüntüleme: 77
  • ek 4.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 82
  • ek 5.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 86
hocam turbo overclock modunu denediniz mi acaba arkada butonlu olan kısım? normal ile performans ve sıcaklık olarak farklarını merak ediyorum da

hocam turbo overclock modunu denediniz mi acaba arkada butonlu olan kısım? normal ile performans ve sıcaklık olarak farklarını merak ediyorum da

Evet denedim. Sıcaklıklarda değişim olmadı açıkçası biraz iyi hissettirmek için yerleştirilmiş bir tuş bana göre. Ona basınca harikalar gerçekleşmiyor. Demek istediğim sınırlı bir etkisi oluyor. % olarak düşünürsek belki en fazla %2. Kart zaten ısınmıyor müthiş bir soğutma var. Kendiniz manuel OC yaparsanız daha iy sonuçlar alırsınız. Bu arada kasanın içinde kart ve cam da kapalı. Uzay montaj yada açık kasada değil paylaşılan değerler.

internette şöyle bi inceleme gördüm de. o buton kapalıyken diğer 5070 ti'lara göre daha az performans, açıkken de bazen dengesizlikler yarattığından bahsetmiş. o yüzden sormak istedim.

Şu ana kadar problem hissetmedim, ilerleyen günlerde sorun yaşarsam onu da paylaşırım. Bu kartı kullananların da o tuşu aktif olarak kullanmalarını öneririm. Bellekler dahil zaten yeterince serin çalışıyor bırakalım verebildiğini versin.
@manel
Edit: Siz söyledikten sonra tekrar denedim bilgisayar açıkken turbo tuşuna basınca tuhaf güç dalgalanmaları hissettim. FPS değerleri de stabilliğini kaybetti. Daha sonra bilgisayarı kapatıp açınca bunun düzeldiğini gördüm. Kısaca o düğmeyi bilgisayar çalışıyorken kullanmamak gerekli olabilir.

Buda turbo mod açık iken 90 dakikalık oyundan sonraki tablo:

Dosya Ekleri

• ek 6.PNG
    353,6 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
o iş ilginçmiş ya. acaba beyaz olanda durum nasıl

Bu da Palit 5070 Ti modellerinin sıcaklığı ve %30-34 fanda bu sıcaklıklarda geziyor çoğu oyunda, bir de yukarıda demişsiniz ya MSI olsa ASUS olsa şu kadar fark olur diye zaten 3-5 bir şey daha koysan ikinci el sitelerinde 50 binlere sıfır 5080'ler bulunabiliyor gidip de MSI Vanguard, ASUS ROG, Gigabyte Aorus gibi modelleri tercih etmenin hiçbir mantığı bulunmuyor.

Dosya Ekleri

• 1747589784634.png
    593,5 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…