Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 10 Kasım 2017 #1 11 kasım AliExpress'de indirim günüymüş ve GTX 1050 Ti'ın fiyatı 550 TL'ye düşüyor. Sorun şu ki daha önce bu firmayı hiç duymadım ve bu yüzden pek güvenemedim. Bilen, duyan, firma hakkında bilgisi olan var mı? Kart alınmaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2017
11 kasım AliExpress'de indirim günüymüş ve GTX 1050 Ti'ın fiyatı 550 TL'ye düşüyor. Sorun şu ki daha önce bu firmayı hiç duymadım ve bu yüzden pek güvenemedim. Bilen, duyan, firma hakkında bilgisi olan var mı? Kart alınmaya değer mi?
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O fiyata değer diyorum. MSI Gaming X'in fiyatı bin liraya dayanmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O fiyata değer diyorum. MSI Gaming X'in fiyatı bin liraya dayanmış.
KABAMSI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.050 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2017 #3 Ülkemiz de sanıyorum 2. elde bile 550 liraya bulamazsın. Alabilirsin GPU aynı. En pahalı 1050 Ti dan performans farkı yok.
Ülkemiz de sanıyorum 2. elde bile 550 liraya bulamazsın. Alabilirsin GPU aynı. En pahalı 1050 Ti dan performans farkı yok.
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 11 Kasım 2017 #4 Teşekkür ederim dostlar
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 9 Aralık 2017 #6 furi24 dedi: @Selcukuzum Kartı aldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kaçırdım ve çok pişman oldum. Şu an 750 TL civarı kart AliExpress de
furi24 dedi: @Selcukuzum Kartı aldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kaçırdım ve çok pişman oldum. Şu an 750 TL civarı kart AliExpress de
E engin.tokmak Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2017 #7 Ben aldım cayır cuyur kullanıyorum sırada aliexpresten işlemci bakıyorum xeon x3470 düşünüyorum ne dersiniz.
Ben aldım cayır cuyur kullanıyorum sırada aliexpresten işlemci bakıyorum xeon x3470 düşünüyorum ne dersiniz.
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 19 Aralık 2017 #8 engin.tokmak dedi: Ben aldım cayır cuyur kullanıyorum sırada aliexpresten işlemci bakıyorum xeon x3470 düşünüyorum ne dersiniz. Genişletmek için tıkla... Nasil hocam memnun musunuz karttan?
engin.tokmak dedi: Ben aldım cayır cuyur kullanıyorum sırada aliexpresten işlemci bakıyorum xeon x3470 düşünüyorum ne dersiniz. Genişletmek için tıkla... Nasil hocam memnun musunuz karttan?
Fuat Grapçı Megapat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2018 #9 Ekran kartını 11 Kasımda aldım. Çok mutluyum fakat kullanmayı düşünmüyorum. İsteyen olursa satabilirim. Özelden ulaşabilirsiniz.
Ekran kartını 11 Kasımda aldım. Çok mutluyum fakat kullanmayı düşünmüyorum. İsteyen olursa satabilirim. Özelden ulaşabilirsiniz.
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 1 Ocak 2018 #10 Fuat Grapçı dedi: Ekran kartını 11 Kasımda aldım. Çok mutluyum fakat kullanmayı düşünmüyorum. İsteyen olursa satabilirim. Özelden ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyat ne düşünüyorsunuz?
Fuat Grapçı dedi: Ekran kartını 11 Kasımda aldım. Çok mutluyum fakat kullanmayı düşünmüyorum. İsteyen olursa satabilirim. Özelden ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyat ne düşünüyorsunuz?