T TheCan3 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #11 ozzzzy dedi: Aldım hocam teşekkür ederim. Karta dair yorumları olan varsa duymak isterim Genişletmek için tıkla... Hocam eski post ama aynı kartı almayı düşünüyorum memnun musunuz? Db değeri yüksek gözüküyorda ses sorunu yapıyor mu fanlar?
ozzzzy dedi: Aldım hocam teşekkür ederim. Karta dair yorumları olan varsa duymak isterim Genişletmek için tıkla... Hocam eski post ama aynı kartı almayı düşünüyorum memnun musunuz? Db değeri yüksek gözüküyorda ses sorunu yapıyor mu fanlar?
ozzzzy Megapat Katılım 14 Mayıs 2015 Mesajlar 396 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700 Asus Prime B650M-A Wİ Fİ Corsair 32 GB 6000MHz Corsair Rm850e Corsair 4000d Airflow Samsung 970 EVO Plus 1 TB Asus Rog Strix 3090 White OC 24GB Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #12 TheCan3 dedi: Hocam eski post ama aynı kartı almayı düşünüyorum memnun musunuz? Db değeri yüksek gözüküyorda ses sorunu yapıyor mu fanlar? Genişletmek için tıkla... Hocam ben alıp gigabyte ile takasladım kullanmadan.
TheCan3 dedi: Hocam eski post ama aynı kartı almayı düşünüyorum memnun musunuz? Db değeri yüksek gözüküyorda ses sorunu yapıyor mu fanlar? Genişletmek için tıkla... Hocam ben alıp gigabyte ile takasladım kullanmadan.