Colorful mu? Palit mi?

Öyle değil mesela Galax'ın ekran kartları var mı? O açıdan sordum alternatif olarak.

Benim buldugum yok cunku ben marka olarak arastirma yapmadim sadece RTX 2060S ve RTX2070 olarak aradim ve ulastigim uygun olan markalar hakkinda fikir almak icin actim konuyu. Galax gibi markalarada yonelebilirim bir onemi yok o konuda. Sadece dikkat ettigim ve ogrenmek istedigim bu markalar guvenilir mi? Sorun cikarir mi? Gibi sorular.

Hayır sorun çıkarmaz kaliteli markalar ama ben Palit Dual serisini pek beğenmiyorum.

Colorful markasini almakta bir sakinca yok yani? Cunku ben render isleri yapiyorum ve mimarim. Benim acimdan parcalarin isinmamasi yani iyi bir sogutmaya sahip olmasi onemli. O yuzden aklim Colorful markasinda kalıyor ve 3 fanli diger markalardan en az 350-400TL daha asagida bir fiyati var. Gatanti olayini sorun etmiyorum cunku zaten yurtdisindan alacagim icin ne alirsam alayim Türkiye icinde bu markalar bana garanti saglamayacaktir.

Ben halihazırda Colorful igame 1660 Super kullanıyorum. İçinde Hynix bellekler var. Soğutma olarak piyasada ki 1660 Super'den serin çalıştığını söyleyebilirim. 3 fanlı modeli ama fanlar düşük RPM ile sürekli çalışıyor. Diğer kartlarda bildiğim kadarıyla 60 derece olmadan devreye girmiyormuş. Öyle biliyorum. Fakat Colorful 1660 Super %31 en düşük RPM seçeniğe sahip. Ben gayet memnunum karttan.

Ornek vermek gerekirse, Colorful Igame RTX 2060S TL olarak 3000TL uc fanli, Palit RTX 2060S ise 3100TL oluyor. Alternatif olarak bir de Gigabyte RTX 2060S Gaming 3X OC var o da 3350TL'ye denk geliyor.
Eğer alabiliyorsanız Gigabyte 3 fanlı olan olabilir. Onun dışında ikisi arasından Palite daha mantıklı ancak :
Hayır sorun çıkarmaz kaliteli markalar ama ben Palit DUAL serisini pek beğenmiyorum.
Sylveon hocama katılıyorum. Palit'in yüksek modellerini gerçekten beğensem de giriş seviyesi kartlarından pek hoşnut değilim.

Bulunduğunuz yerdeki modeller ve fiyatlarından bilgimiz olsa yardım etmek çok kolay olacak aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…