Dostlar bu montu almayı düşünüyorum M beden giyinen birisiyim bir beden küçük alın denilmiş fakat maalesef yok ve bu mont indirimde. İhtiyacım var en kötü iade ederim diyorum tavsiye eder misiniz? kullanan var mı sıcak tutar mı?
2300 lira.
Hocam yazamadım kusura bakmayın evet memnunum çok karakışlar için değil içten polar da giymek gerekiyor ama haricinde güzel ince hafif rahat eğer dar kalıp giyinen birisiyseniz normal bedeninizden bir beden küçük alın yok öyle değilseniz normal bedeninizi alın
The North Face Crimptastic Hybrid Erkek Outdoor Mont NF0A3YHVJK3 - Orijinal ürünler, ücretsiz kargo, kapıda nakit ödeme veya kredi kartına 6 taksit imkanı - Etichet Sport...
Skechers Outerwear M Padded Lightweight Erkek Mont 202063-001 - Orijinal ürünler, ücretsiz kargo, kapıda nakit ödeme veya kredi kartına 6 taksit imkanı - Etichet Sport...
Hocam yazamadım kusura bakmayın evet memnunum çok karakışlar için değil içten polar da giymek gerekiyor ama haricinde güzel ince hafif rahat eğer dar kalıp giyinen birisiyseniz normal bedeninizden bir beden küçük alın yok öyle değilseniz normal bedeninizi alın