Colurful iGame ekran karti alinir mi?

EmreSunar

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaslar baslikta gorundugu gibi, Colorful markasinin ekran karti hakkinda bilgi almak istiyorum. Aranizda kullanan veya bilgi sahibi olan var ise, parca kalitesi sogutmasi veya guvenirliligi ne derece olan bir markadir?

Ben kulllanan birisi değilim ama kullanan duydum. Öyle aşırı bir iyi ya da kötüsünü duymadım ama herkes kullanılabilir, normal bir marka olduğunu söylüyordu. Bence uygun fiyatlı ise bir şans verilebilir.

Ben kulllanan birisi değilim ama kullanan duydum. Öyle aşırı bir iyi ya da kötüsünü duymadım ama herkes kullanılabilir, normal bir marka olduğunu söylüyordu. Bence uygun fiyatlı ise bir şans verilebilir.

Ya Palit marka olacak ya da Colorful fakat aralarinda ki fark Colorful 3 fanli olarak Palit ise 2 fanli olarak var ve Palit markasida MSI ASUS gibi olmadigi icin arada kaldim.

''Hangi ekran kartı ve bütçen ne, hangi sistemde kullanacaksın'' gibi şeyler yanıtlarımızı değiştirebilir.

İgame 1660 Super kullanıyorum. 3 fanlı modeli kullandığım ekran kartı. Araştırmalarım sonucu ekran kartının fabrikasyon OC ile diğerlerinden daha performanslı olduğunu gördüm. İgame fanları düşük hızda da olsa sürekli çalışıyor. Ekran kartımın en yüksek sıcaklığını 65 derece olarak gördüm fakat kasamda 5 adet fan var. Şahsen ben memnunum.

"Hangi ekran kartı ve bütçen ne, hangi sistemde kullanacaksın" gibi şeyler yanıtlarımızı değiştirebilir.

Sistemin ve parcalarin bir onemi oldugunu dusunmuyorum cunku ben sistem onerisi degilde Markanin guvenilirligini ve kalitesi soruyorum. Sistem toplama hakkinda yeterli bilgiye sahibim. Not olarak soylemek gerekirse RTX 2060 Super ya da RTX 2070 alacagim, sadece MSI ASUS gibi markalar 200-300TL ekstra fahis fiyat koydugu icin pek hosnut degilim ve bu marka hakkinda fikir edinmek istiyorum. YouTube uzerinde sadece 1-2 inceleme denk geldim ne yazik ki ve onlarda bir kac sene oncesine ait yani o zamandan bu zamana marka kalite dususu yasamis midir guvenilir midir onu ogrenmek istiyorum acikcasi.
İgame 1660 Super kullanıyorum. 3 fanlı modeli kullandığım ekran kartı. Araştırmalarım sonucu ekran kartının fabrikasyon OC ile diğerlerinden daha performanslı olduğunu gördüm. İgame fanları düşük hızda da olsa sürekli çalışıyor. Ekran kartımın en yüksek sıcaklığını 65 derece olarak gördüm fakat kasamda 5 adet fan var. Şahsen ben memnunum.

Garanti durumu nasil, yani kartta alginizda bir sorun olusmus ise falan Türkiye'de herhangi bir garanti alabiliyor muyuz? Yoksa tekrar kargo ile yollamak mi gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı