Q qwaxx Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar selam. Ben Muba yayinlarinin sitesinden online soru çözümü yapmak icin telefonuma indirdim fakat bu Com seklinde geldi. Yeniden adlandirdan PDF yaptim fakat olmadi. Bilgisi olan var midir?
Arkadaşlar selam. Ben Muba yayinlarinin sitesinden online soru çözümü yapmak icin telefonuma indirdim fakat bu Com seklinde geldi. Yeniden adlandirdan PDF yaptim fakat olmadi. Bilgisi olan var midir?
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 7 Aralık 2022 #2 Merhaba, oradaki COM Temsilidir, dosyanın uzantısı .exe olduğundan dolayı bu programı bilgisayar üzerinden açmanız gerekmekte.
Merhaba, oradaki COM Temsilidir, dosyanın uzantısı .exe olduğundan dolayı bu programı bilgisayar üzerinden açmanız gerekmekte.
Q qwaxx Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #3 AhmetKnKc dedi: Merhaba, oradaki com temsilidir, dosyanın uzantısı .exe olduğundan dolayı bu programı bilgisayar üzerinden açmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim sağ olun.
AhmetKnKc dedi: Merhaba, oradaki com temsilidir, dosyanın uzantısı .exe olduğundan dolayı bu programı bilgisayar üzerinden açmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim sağ olun.