K kedmew Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 Merhaba, resimde de belirttiğim gibi WinRAR'ın hemen alt sekmesinde COM Surrogate var. Bu virüs mü?
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2023 #2 Değildir.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 10 Mayıs 2023 #3 Sistem birleşeni. Ama WinRAR'ın ağacında olması garip. Taratın.
K kedmew Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #4 GremoryRias dedi: Değildir. Genişletmek için tıkla... Ama Winrar ile bağlantısı ne ki üstlerde 3 tane COM Surrogate zaten aktif? EkmekArasıRam dedi: Sistem birleşeni. Ama WinRAR'ın ağacında olması garip. Taratın. Genişletmek için tıkla... Evet bende ona şaşırdım üstte zaten hali hazırda 3 tane COM Surrogate aktif zaten
GremoryRias dedi: Değildir. Genişletmek için tıkla... Ama Winrar ile bağlantısı ne ki üstlerde 3 tane COM Surrogate zaten aktif? EkmekArasıRam dedi: Sistem birleşeni. Ama WinRAR'ın ağacında olması garip. Taratın. Genişletmek için tıkla... Evet bende ona şaşırdım üstte zaten hali hazırda 3 tane COM Surrogate aktif zaten
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 10 Mayıs 2023 #5 kedmew dedi: Merhaba, resimde de belirttiğim gibi WinRAR'ın hemen alt sekmesinde COM Surrogate var. Bu virüs mü? Eki Görüntüle 1774143 Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp "çevrimiçi ara" der misiniz?
kedmew dedi: Merhaba, resimde de belirttiğim gibi WinRAR'ın hemen alt sekmesinde COM Surrogate var. Bu virüs mü? Eki Görüntüle 1774143 Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp "çevrimiçi ara" der misiniz?
K kedmew Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #6 Aloe Vera dedi: Sağ tıklayıp "çevrimiçi ara" der misiniz? Genişletmek için tıkla... Görevi sonlandırdım ve sağ tıkladığımda dosya konumunu aç gibi bir şey de aktif değildi yani tıklanmıyordu
Aloe Vera dedi: Sağ tıklayıp "çevrimiçi ara" der misiniz? Genişletmek için tıkla... Görevi sonlandırdım ve sağ tıkladığımda dosya konumunu aç gibi bir şey de aktif değildi yani tıklanmıyordu
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 10 Mayıs 2023 #7 kedmew dedi: Görevi sonlandırdım ve sağ tıkladığımda dosya konumunu aç gibi bir şey de aktif değildi yani tıklanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam "çevrimiçi ara" seçeneği, dosyayı ismiyle birlikte internette aratıyor. İşinizi görebilir diye önerdim.
kedmew dedi: Görevi sonlandırdım ve sağ tıkladığımda dosya konumunu aç gibi bir şey de aktif değildi yani tıklanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam "çevrimiçi ara" seçeneği, dosyayı ismiyle birlikte internette aratıyor. İşinizi görebilir diye önerdim.
adamsallayanbatman Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 140 Çözümler 3 10 Mayıs 2023 #8 Forumda aratınca aynı isimli virüs ile ilgili bir konu gördüm inceleyebilirsiniz belki aynısıdr Com Surrogate Dllhost XMRig virüsü
Forumda aratınca aynı isimli virüs ile ilgili bir konu gördüm inceleyebilirsiniz belki aynısıdr Com Surrogate Dllhost XMRig virüsü
K kedmew Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #9 adamsallayanbatman dedi: Forumda aratınca aynı isimli virüs ile ilgili bir konu gördüm inceleyebilirsiniz belki aynısıdr Com Surrogate Dllhost XMRig virüsü Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim formatladım
adamsallayanbatman dedi: Forumda aratınca aynı isimli virüs ile ilgili bir konu gördüm inceleyebilirsiniz belki aynısıdr Com Surrogate Dllhost XMRig virüsü Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim formatladım