Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 629 Çözümler 2 20 Şubat 2021 #21 İşi pek bilmediğimden araştırmadan yapılınca böyle oldu maalesef ama en azından iyi bir ders oldu.
J JokzillaP7 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Şubat 2021 #22 Hocam galiba son kararımı verdim 28 TL'ye yıllık .com alan adı buldum alınır mı? .com için belge gerekir mi? Web Hosting - The easiest way to be on the Internet - LimonHost Enterprise and Individual Web Hosting, Website Hosting, Domain Name and E-mail Services, Virtual Server and DataCenter, WordPress www.limonhost.net
Hocam galiba son kararımı verdim 28 TL'ye yıllık .com alan adı buldum alınır mı? .com için belge gerekir mi? Web Hosting - The easiest way to be on the Internet - LimonHost Enterprise and Individual Web Hosting, Website Hosting, Domain Name and E-mail Services, Virtual Server and DataCenter, WordPress www.limonhost.net
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 20 Şubat 2021 #23 Dark Winter dedi: İşi pek bilmediğimden araştırmadan yapılınca böyle oldu maalesef ama en azından iyi bir ders oldu. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam JokzillaP7 dedi: Hocam galiba son kararımı verdim 28 TL'ye yıllık .com alan adı buldum alınır mı? .com için belge gerekir mi? Web Hosting - The easiest way to be on the Internet - LimonHost Enterprise and Individual Web Hosting, Website Hosting, Domain Name and E-mail Services, Virtual Server and DataCenter, WordPress www.limonhost.net Genişletmek için tıkla... Hocam Freenom'da baktınız mı -Evet hocam .com alınır -Hayır hocam belge gerekmez
Dark Winter dedi: İşi pek bilmediğimden araştırmadan yapılınca böyle oldu maalesef ama en azından iyi bir ders oldu. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam JokzillaP7 dedi: Hocam galiba son kararımı verdim 28 TL'ye yıllık .com alan adı buldum alınır mı? .com için belge gerekir mi? Web Hosting - The easiest way to be on the Internet - LimonHost Enterprise and Individual Web Hosting, Website Hosting, Domain Name and E-mail Services, Virtual Server and DataCenter, WordPress www.limonhost.net Genişletmek için tıkla... Hocam Freenom'da baktınız mı -Evet hocam .com alınır -Hayır hocam belge gerekmez
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Şubat 2021 #24 JokzillaP7 dedi: Bir yandan HTML CSS ve JS de geliştirmek istiyorum. Wordpress'de kod yazılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla sıfırdan öğrenmek istiyorsunuz. Bunun için ücretsiz domain ve hostinglerle başlayabilirsiniz.
JokzillaP7 dedi: Bir yandan HTML CSS ve JS de geliştirmek istiyorum. Wordpress'de kod yazılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla sıfırdan öğrenmek istiyorsunuz. Bunun için ücretsiz domain ve hostinglerle başlayabilirsiniz.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 22 Şubat 2021 #25 siriius dedi: Anladığım kadarıyla sıfırdan öğrenmek istiyorsunuz. Bunun için ücretsiz domain ve hostinglerle başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen Freenom'dan ücretsiz domain alabilirsin hostingde İnfinty Free'den al hepsi beleş.
siriius dedi: Anladığım kadarıyla sıfırdan öğrenmek istiyorsunuz. Bunun için ücretsiz domain ve hostinglerle başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen Freenom'dan ücretsiz domain alabilirsin hostingde İnfinty Free'den al hepsi beleş.