D Drdree Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Merhaba küçük bir site projesi üzerinde çalışıyorum domain almak istiyorum. "com.tr" çok ucuz neden?
SelimAkoguz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 1.241 Çözümler 1 Yer Selim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Selim 4 Kasım 2023 #2 Drdree dedi: Merhaba küçük bir site projesi üzerinde çalışıyorum domain almak istiyorum. "com.tr" çok ucuz neden? Genişletmek için tıkla... Normal bir domain sebebi yok. Kullanacağınız projede .com'u yabancı birisi tarafından alındıysa com.tr alabilirsiniz. Ama gidip de .com olan Türk bir sitenin com.tr'li halini açmak mantıklı değil.
Drdree dedi: Merhaba küçük bir site projesi üzerinde çalışıyorum domain almak istiyorum. "com.tr" çok ucuz neden? Genişletmek için tıkla... Normal bir domain sebebi yok. Kullanacağınız projede .com'u yabancı birisi tarafından alındıysa com.tr alabilirsiniz. Ama gidip de .com olan Türk bir sitenin com.tr'li halini açmak mantıklı değil.
G Grkm0146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 Drdree dedi: Merhaba küçük bir site projesi üzerinde çalışıyorum domain almak istiyorum. "com.tr" çok ucuz neden? Genişletmek için tıkla... Çünkü .tr domaini olduğu için .com olanlar daha çok kullanilmakta ve daha çok talep var com.tr de ise çok fazla talep yok. Son düzenleme: 4 Kasım 2023
Drdree dedi: Merhaba küçük bir site projesi üzerinde çalışıyorum domain almak istiyorum. "com.tr" çok ucuz neden? Genişletmek için tıkla... Çünkü .tr domaini olduğu için .com olanlar daha çok kullanilmakta ve daha çok talep var com.tr de ise çok fazla talep yok.
2 228107 Hectopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 173 4 Kasım 2023 #4 Grkm0146 dedi: Çünkü .tr domaini olduğu için .com olanlar daha çok kullanilmakta ve daha çok arz var com.tr de ise çok fazla arz yok. Genişletmek için tıkla... Talep mi arz mı?
Grkm0146 dedi: Çünkü .tr domaini olduğu için .com olanlar daha çok kullanilmakta ve daha çok arz var com.tr de ise çok fazla arz yok. Genişletmek için tıkla... Talep mi arz mı?
G Grkm0146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #5 Silinen üye dedi: Talep mi arz mı? Genişletmek için tıkla... Pardon talep.