com.tr Minecraft sunucusu için kullanılabilir mi?

Witches

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Geliştirici
Ben Minecraft sunucusu ve onun için bir site kurmayı planlıyorum fakat domain'e ihtiyacım var. İlk başta Google Domains'den alacaktım, ön ödemeli kart kabul etmediğini öğrendim. (17 yaşındayım). Ondan sonra GoDaddy ve Natro sitelerinin arasında kaldım.. GoDaddy KDV dahil .com uzantısını 87 TL'ye veriyor fakat Natro ise .com.TR diye uzantı veriyor 0.6 dolar gibi bir fiyata. Hangisini tercih etmeliyim? .com.TR'nin Minecraft sunucularında hiç kullanıldığını görmedim, sadece .xyz .net .org .com görmüştüm, o yüzden sordum.

Okudum. Ben de diyorum ki Freenom'dan ucuz fiyata ön ödemeli kart ile alabilirsiniz.

Hocam freenom çok pahalı :/

Bir yıl sonra başka firmaya geçerim diye düşünüyorum o yüzden freenom çok pahalı bence

Yani bence alınabilir ama ben hiç görmedim MC sunucularında böyle bir domain. İade sistemi varsa alın deneyin.

Bende görmedim o yüzden sordum kullanabilir mi diye.

GoDaddy alacağım kimse bir şey yazmayacaksa .com 86TL ilk yıl.

Yüksek ihtimalle evet. Domain'in mantığı bağlantıları sizin sunucunun IP'sine yönlendirmek zaten. O yüzden uzantısının pek önem arz ettiğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…