A agons Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Steam'de combat Master indirdim, oynadım, 4 saat ilk indirdiğim zaman bugün açıyorum açılmıyor hiçbir şekilde. Silip tekrar yükledim halen açılmıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 642,8 KB · Görüntüleme: 43
Steam'de combat Master indirdim, oynadım, 4 saat ilk indirdiğim zaman bugün açıyorum açılmıyor hiçbir şekilde. Silip tekrar yükledim halen açılmıyor.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 2 Aralık 2024 #2 Masaüstünden açmayı deneyin. Olmazsa Setup dosyasından deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS A agons Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #3 hogwartscanavarı dedi: Masaüstünden açmayı deneyin. Olmazsa Setup dosyasından deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim o da işe yaramadı .d hogwartscanavarı dedi: Masaüstünden açmayı deneyin. Olmazsa Setup dosyasından deneyin. Genişletmek için tıkla... 1 defa açtım oynadım ilk indirdiğimde şimdi sildim yükledim dediğini denedim hiçbişekil açılmıyor artık Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: Masaüstünden açmayı deneyin. Olmazsa Setup dosyasından deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim o da işe yaramadı .d hogwartscanavarı dedi: Masaüstünden açmayı deneyin. Olmazsa Setup dosyasından deneyin. Genişletmek için tıkla... 1 defa açtım oynadım ilk indirdiğimde şimdi sildim yükledim dediğini denedim hiçbişekil açılmıyor artık