Combat Master nasıldır sizce?

sogukoralet

Centipat
Daha fazla  
Hocam selam. Combat Master diye bir oyun var illaki duymuşsunuzdur. Oyunu oynadım ve ben açıkçası beğendim ama yine de sizin de düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Aranızda oyunu oynayıp tavsiye eden var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selam. Combat Master diye bir oyun var illaki duymuşsunuzdur. Oyunu oynadım ve ben açıkçası beğendim ama yine de sizin de düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Aranızda oyunu oynayıp tavsiye eden var mı?
Ben tavsiye ediyorum sonuna kadar. Oyun ilk çıktığında yükleyip oynamıştım o hesabım silindi tekrar başladım yeni haritalar zevksiz onun dışında harika oyun. Harika oynarım söyleyim :)

Bu arada 1V1 LOL adında bir oyun daha var indie tarzı pvp battle royal ondada 100 saatim steam de 150+ saatimde google chromda. Oynuyodum eskiden o var gerçekten hayatımın oyunu diyodum eskiden öyle diyeyim

Ben tavsiye ediyorum sonuna kadar. Oyun ilk çıktığında yükleyip oynamıştım o hesabım silindi tekrar başladım yeni haritalar zevksiz onun dışında harika oyun. Harika oynarım söyleyim :)

Bu arada 1V1 LoL adında bir oyun daha var indie tarzı PvP Battle royal onda da 100 saatim Steam de 150+ saatimde Google chromda. Oynuyordum eskiden o var gerçekten hayatımın oyunu diyordum eskiden öyle diyeyim.

Saolasiniz hocam. Oyunun aktifligi gerçekten güzel. Umarım hiç düşmeden böyle devam eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı