Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 5 Şubat 2014 #1 Bildiğiniz üzere bu anakartlar hem DDR2 hem DDR3 destekliyor. Peki ben bu anakartlarda DDR2 ve DDR3 ramleri birlikte kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2014
Bildiğiniz üzere bu anakartlar hem DDR2 hem DDR3 destekliyor. Peki ben bu anakartlarda DDR2 ve DDR3 ramleri birlikte kullanabilir miyim?
landers Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2014 #2 Kullanırsın, ben kullanıyorum. 2GB DDR2 belleğin yanında bunu kullanıyorum, tabii ki performansı düşüyor: http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/...-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=51566 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2014
Kullanırsın, ben kullanıyorum. 2GB DDR2 belleğin yanında bunu kullanıyorum, tabii ki performansı düşüyor: http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/...-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=51566
Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 5 Şubat 2014 #3 Performansı ne kadar düşüyor günlük kullanımda farkedilir mi?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2014 #4 DDR2 RAM'ler zaten sana bir fayda sağlamaz. Ha çıkarmışsın bir kenarda durmuş, ha takmışsın aynı şey. Ama destekliyor diye biliyorum.
DDR2 RAM'ler zaten sana bir fayda sağlamaz. Ha çıkarmışsın bir kenarda durmuş, ha takmışsın aynı şey. Ama destekliyor diye biliyorum.
landers Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2014 #5 mevsres dedi: DDR2 RAM'ler zaten sana bir fayda sağlamaz. Ha çıkarmışsın bir kenarda durmuş, ha takmışsın aynı şey. Ama destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında biraz dediği gibi çünkü şu an ramler DDR2 olan yüzünden 800MHz'de çalışıyor ama günlük kullanımda sorun yok.
mevsres dedi: DDR2 RAM'ler zaten sana bir fayda sağlamaz. Ha çıkarmışsın bir kenarda durmuş, ha takmışsın aynı şey. Ama destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında biraz dediği gibi çünkü şu an ramler DDR2 olan yüzünden 800MHz'de çalışıyor ama günlük kullanımda sorun yok.