Combofix kullandım pc çöktü, sebebi nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kadir 741

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşalar ben virüs programı olarak combofix kullanıyorum. Benim bilgisayarımda hiçbir sorun çıkarmadı ama dayımın bilgisayarında denediğimde pc ekranı gitti geldi ve 3 -4 saat sonra pc çöktü sebebi nedir ? Teşekkürler :)

Log'una ulaşabiliyorsan gönder bakalım. Ezbere fikir yürütmeyelim.

Combofix programı çok güçlü bir virüs temizleme programıdır evet ama riskleri' de vardır, Windows' un sistem dosyalarına bulaşan virüsleri' de ayrım yapmadan temizlediği için bilgisayarın çökmesine ve mavi ekran vermesine' de sebep olabilir. Bu yüzden Combofixi iyi bilmiyorsanız kullanmanızı pek tavsiye etmiyorum.Profesyonel bir kullanıcı değilseniz uzak durun programdan.

Combofix yazılımı özel bir yazılımdır. Kullanımının zorluğu sadece komutları ve Loglarındaki ayrıntılarıdır. Bu yazılımın eğitimini alan da sadece iki kişi bildiğim kadarı ile.

Yazılımı çalıştırmadan önce tüm dosya ve klasörlerin kapatılması, aktif güvenlik yazılımlarının devredışı bırakılması ve çalışma esnasında hiç bir şeye dokunmamak gerekiyor. Hepsi bu kadar. Problem bunların bilinmemesi ile ilgilidir. Kullanım risk'i diğer yazılımlardan fazla değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı