I ismail35 Kilopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 28 14 Eylül 2014 #1 Combofix programı kullanırken net kesiliyor bu normal mi ve programın zararı var mı?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 14 Eylül 2014 #2 Combofix'i kullanmayın. Sorununuz var ise belirtin, yardımcı olalım.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.655 Makaleler 66 14 Eylül 2014 #3 Tarama esnasında etkin olan hizmetleri durduruyor sanırım. Yine de kullanmanızı ve başka birilerine tavsiye etmenizi tavsiye etmem.
Tarama esnasında etkin olan hizmetleri durduruyor sanırım. Yine de kullanmanızı ve başka birilerine tavsiye etmenizi tavsiye etmem.
B Boztepe Hectopat Katılım 1 Şubat 2013 Mesajlar 296 Çözümler 1 15 Eylül 2014 #4 ismail35 dedi: Combofix programı kullanırken net kesiliyor bu normalmi ve programın zararı var mı ? Genişletmek için tıkla... Özel bir yazılım olduğundan, bu yazılıma tam hakim bir yardımcı gözetiminde kullanılmasında fayda var. Kurallarına göre kullanıldığında birçok yazılımdan daha güvensiz olduğu söylenemez. Sorunuza gelince; Combofix kullanıldığında net kesilmesi problemi hiç duymadım. Temel sorun başkadır.
ismail35 dedi: Combofix programı kullanırken net kesiliyor bu normalmi ve programın zararı var mı ? Genişletmek için tıkla... Özel bir yazılım olduğundan, bu yazılıma tam hakim bir yardımcı gözetiminde kullanılmasında fayda var. Kurallarına göre kullanıldığında birçok yazılımdan daha güvensiz olduğu söylenemez. Sorunuza gelince; Combofix kullanıldığında net kesilmesi problemi hiç duymadım. Temel sorun başkadır.
denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2014 #6 O kadar Combofix kullandım, artık kullanmayacağım, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2014