caulkercharles Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 274 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #1 Merhabalar. Bilgisayarımda hafif kasmalar vardı ve ben de Combofix ile tarattım. Ama yeterli İngilizcem olmadığı için anlayamadım. Sizden yardım bekliyorum. LİNK: ComboFix.txt
Merhabalar. Bilgisayarımda hafif kasmalar vardı ve ben de Combofix ile tarattım. Ama yeterli İngilizcem olmadığı için anlayamadım. Sizden yardım bekliyorum. LİNK: ComboFix.txt
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Şubat 2016 #2 Combofix önerilmediği sürece bir daha kullanmayın. Buradaki tüm adımları uygulayın. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Halen performans sorunu yaşarsanız HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri HJ raporu ekleyin.
Combofix önerilmediği sürece bir daha kullanmayın. Buradaki tüm adımları uygulayın. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Halen performans sorunu yaşarsanız HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri HJ raporu ekleyin.