FaNTaSTiCaS Megapat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 751 Makaleler 1 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #1 Step-by-step Opencore Hackintosh Guide on Intel 10th gen Comet Lake CPUs bu konu yeni açılmış. Daha önce Clover ile deneyimlerim oldu fakat OpenCore hakkında bilgili değilim bana yardımcı olabilecek birisi varsa bu kurulumu gerçekleştirebilirim Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2020
Step-by-step Opencore Hackintosh Guide on Intel 10th gen Comet Lake CPUs bu konu yeni açılmış. Daha önce Clover ile deneyimlerim oldu fakat OpenCore hakkında bilgili değilim bana yardımcı olabilecek birisi varsa bu kurulumu gerçekleştirebilirim
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 17 Haziran 2020 #2 Bu kurulum değil, kurulum imajını kendin yapabilmeni sağlayan bir makale. İngilizce bilgin varsa yapabileceğini düşünüyorum, takıldığın yerde sorabilirsin.
Bu kurulum değil, kurulum imajını kendin yapabilmeni sağlayan bir makale. İngilizce bilgin varsa yapabileceğini düşünüyorum, takıldığın yerde sorabilirsin.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.703 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #3 Bu konu hakkında kısa bir süre sonra çalışmamız olacak
FaNTaSTiCaS Megapat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 751 Makaleler 1 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #4 claus dedi: Bu konu hakkında kısa bir süre sonra çalışmamız olacak Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum Haftaya bedelli askerlik var 1 ay sonra denerim veya 1 hafta içerisinde zamanım olursa öğrendiklerimi sizlerle paylaşırım. Comet Lake · GitBook ve Step-by-step Opencore Hackintosh Guide on Intel 10th gen Comet Lake CPUs kaynakları buldum belki işinize yarayabilir @claus askere gittim geldim bir açıklama oldu mu? Son düzenleme: 1 Ağustos 2020
claus dedi: Bu konu hakkında kısa bir süre sonra çalışmamız olacak Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum Haftaya bedelli askerlik var 1 ay sonra denerim veya 1 hafta içerisinde zamanım olursa öğrendiklerimi sizlerle paylaşırım. Comet Lake · GitBook ve Step-by-step Opencore Hackintosh Guide on Intel 10th gen Comet Lake CPUs kaynakları buldum belki işinize yarayabilir @claus askere gittim geldim bir açıklama oldu mu?