ComfyUI indirilmiyor

rae21

Centipat
Merhaba, ComfyUI konusunda yardıma ihtiyacım var. Yakın zamanda programı indirdim fakat bir sorunum var. Onay vermeme rağmen hiçbir şey indirilemiyor, hatta kendini yeniden dahi başlatamıyor. Bu yüzden sürekli Github vb. sitelerden dosyaları manuel indirip klasöre atıp modelleri öyle çalıştırıyorum ve bu durum cidden çok yorucu üstelik her şey bu şekilde de çalışmıyor. Eğitim videolarında çoğu kişinin programı Belgeler klasörüne kurduğunu gördüm, ancak OneDrive nedeniyle ben oraya kuramadım, bu yüzden C: kısmına kurdum. Sizce sorun ne olabilir?

Merhaba, comfyuı konusunda yardıma ihtiyacım var. Yakın zamanda programı indirdim fakat bir sorunum var. Onay vermeme rağmen hiçbir şey indirilemiyor, hatta kendini yeniden dahi başlatamıyor. Bu yüzden sürekli GitHub vb. sitelerden dosyaları manuel indirip klasöre atıp modelleri öyle çalıştırıyorum ve bu durum cidden çok yorucu üstelik her şey bu şekilde de çalışmıyor. Eğitim videolarında çoğu kişinin programı belgeler klasörüne kurduğunu gördüm, ancak OneDrive nedeniyle ben oraya kuramadım, bu yüzden C: Kısmına kurdum. Sizce sorun ne olabilir?

Bunu denediniz mi?
NVIDIA ve AMD GPU için seçimli yükleme yapar.
Şu an kurulum yapılıyor ve 2 GB örnek model indiriliyor.

Eğer GitHub'dan indirme yapıyorsanız, mutlaka bir yükleme adımları vardır.
Daha basit olması için GitHub linkini GPT gibi bir yapay zekaya yapıştır ve bilgisayar kullanmasını bilmeyen biri için yükleme - model ekleme adımlarını aşamalı olarak anlat gibi bir prompt ile ilerleyebilirsiniz.
Her kademede işlem sonucunu ona yazdığınızda size sonraki kademe veya mevcut hata mesajının çözümünü verecektir.
Verdiğim linkin kurulumu sorunsuz bitti ve istersem tüm modelleri indire bileceğim ekranda sorunsuz açıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı