swxlvr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 642 Çözümler 5 9 Aralık 2024 #1 İyi sosyaller Command & Conquer: Generals Zero Hour benzeri oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
sogukoralet Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 577 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #2 swxlvr dedi: İyi sosyaller Command & Conquer: Generals Zero Hour benzeri oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Age of Empires II: Definitive Edition.
swxlvr dedi: İyi sosyaller Command & Conquer: Generals Zero Hour benzeri oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Age of Empires II: Definitive Edition.
NicksizDEDE Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 896 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #3 Age of Empires II: Definitive Edition: Özellikle lisansını alırsanız (Xbox'ta ucuz 200₺ idi); global Online oynanabiliyorsunuz, uzun saatler keyifli bir şekilde oynanabilecek bir oyun en çok tutulanı bu versiyonu.
Age of Empires II: Definitive Edition: Özellikle lisansını alırsanız (Xbox'ta ucuz 200₺ idi); global Online oynanabiliyorsunuz, uzun saatler keyifli bir şekilde oynanabilecek bir oyun en çok tutulanı bu versiyonu.