COMMAND CONQUER GENERALS Windows 8 64 bit Açılmama sorunu

thereturn06

Hectopat
Oyunu yükledim fakat açılırken 1-2 dakika bekledikten sonra
Kod:
Sorry,serious eror occurred
hatası alıyorum. Ekran kartın sürücüsünü CD'den yüklemiştim. Ekran kartı yeni olduğu için.

Bir de sitesinden indirip öyle deneyeyim. Oyun Orijinal CD.

Edit: Malesef ekran kartının kendi sitesinden indirmiş olduğum driveri yükledim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Var mı bir çözümü ? Yardım ederseniz çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata ile ilgili detayların bulunduğu LOG dosyaları olması lazım bir yerde. Ya oyun yükleme klasörünün içinde ya da Belgelerim'in içindeki klasörün içinde. Onu bulabilirsen belki bir çözümünü buluruz.

Zamanında o oyunu ben de çok oynadım. O dediğin hatayı ben de çok aldım. Ama yükledikten hemen sonra değil; 7-8 gün sonra alıyordum. Ama ben değişik MOD'lar yüklediğim için sorun yaşıyordum. Oyunu yeniden yükleyince sorun düzeliyordu.

Oyun orijinal ise oyunu 1.8 sürümüne güncelle:

Download Command & Conquer Generals English Patch 1.8 - Command & Conquer Generals puts your trigger finger on the pulse of modern warfare - Softpedia

Sorun devam ederse The Ultimate Collection indir ya da satın al. Bu sürümdeki bütün oyunlar Windows 8 için güncellendi:

Command & Conquer The Ultimate Collection PC

• Command & Conquer
  • Command & Conquer The Covert Operations
  • Command & Conquer Red Alert
  • Command & Conquer Red Alert Counterstrike
  • Command & Conquer Red Alert The Aftermath
  • Command & Conquer Tiberian Sun
  • Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm
  • Command & Conquer Red Alert 2
  • Command & Conquer Red Alert Yuris Revenge
  • Command & Conquer Renegade
  • Command & Conquer Generals
  • Command & Conquer Generals Zero Hour
  • Command & Conquer 3 Tiberium Wars
  • Command & Conquer 3 Kanes Wrath
  • Command & Conquer Red Alert 3
  • Command & Conquer Red Alert 3 Uprising
  • Command & Conquer 4 Tiberian Twilight

Recep abi verdiğin update linkinde dosyayı indirip update yaptım fakat aldığım hata gitti başka bir hata ile karşılaştım. Bu hatayı alıyorum, ne yapmam gerekiyor Recep abi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…