LCMyth Femtopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Ben Command'a Mutliverse'da kurduğum dünyada OP olanlar girerken OP'si olmayanlar giremiyor. Birkaç gündür çözmeye çalıştım ama çözemedim, Luck Perms'e baktım ve hiçbir şey anlamadım. Yardım edebilecek var mı? Hata bu: Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2024
Ben Command'a Mutliverse'da kurduğum dünyada OP olanlar girerken OP'si olmayanlar giremiyor. Birkaç gündür çözmeye çalıştım ama çözemedim, Luck Perms'e baktım ve hiçbir şey anlamadım. Yardım edebilecek var mı? Hata bu:
Çözüm LCMyth 3 Temmuz 2024 SadeceZinzap dedi: Command dediğin plugin. Genişletmek için tıkla... CommandNpc var. Yanlış yazmışım. Sorunumu ZnpcPlus'la çözdüm.
SadeceZinzap dedi: Command dediğin plugin. Genişletmek için tıkla... CommandNpc var. Yanlış yazmışım. Sorunumu ZnpcPlus'la çözdüm.
SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 2 Temmuz 2024 #2 Bunu bir arkadaşımda yaşamıştı, sebebi sanırsam plugin ayarlarından. Artı 0 Eksi
KS KS LCMyth Femtopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 SadeceZinzap dedi: Bunu bir arkadaşımda yaşamıştı, sebebi sanırsam plugin ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Hangi Plugin söyleyebilir misin? Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Bunu bir arkadaşımda yaşamıştı, sebebi sanırsam plugin ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Hangi Plugin söyleyebilir misin?
SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 3 Temmuz 2024 #4 LCMyth dedi: Hangi Plugin söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Command dediğin plugin. Artı 0 Eksi
KS KS LCMyth Femtopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 SadeceZinzap dedi: Command dediğin plugin. Genişletmek için tıkla... CommandNpc var. Yanlış yazmışım. Sorunumu ZnpcPlus'la çözdüm. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
SadeceZinzap dedi: Command dediğin plugin. Genişletmek için tıkla... CommandNpc var. Yanlış yazmışım. Sorunumu ZnpcPlus'la çözdüm.