Commander G33 kasaya fan bağlama

sahancava

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Thermaltake Commander G33 kasam mevcut. Kasada kendisinin RGB kontrolörü var.

Ön tarafta çok da kaliteli olmadığını düşündüğüm 2*20 fan var. Ben bu fanlar yerine üç tane aşağıdakinden takacağım:

Bu fanların hemen arkasına da aşağıdaki radyatör ve üzerine de fanlarını takacağım.

Üst tarafa da tahliye için iki tane 140, arkaya da bir tane tahliye 140. Bu mantıklı mı?

Bu kasa için nasıl bir düzen kurmam gerekiyor? Olduğu gibi önde 2*20 fanı bırakıp üst tarafa 280mm radyatör+fanlarını takıp arkaya da bir tane 140mm egzoz daha mı mantıklı yoksa?

Not: RGB çok da önemli değil.

Bana bir fikir verebilir misiniz? Hangi sistem daha uygun çalışacaktır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Konuyla alakasız olacak ama kasadan memnun musunuz?

Bu arada öndeki 2x20 CM fanların CFM değerleri oldukça iyi. 130 CFM bence iyi bir değer. Bence öndeki fanları çıkarma.
Bu iki fanın toplam değeri sanıyorum ki.

peki soğutucu radyatörünü bu fanların arkasına taksam (soğutucunun kendi fanları üzerindeyken) uygun olur mu? Yukarıya da 2 tane bir tane de arkaya tahliye.

Bu iki fanın toplam değeri sanıyorum ki.

Peki soğutucu radyatörünü bu fanların arkasına taksam (soğutucunun kendi fanları üzerindeyken) uygun olur mu? Yukarıya da 2 tane bir tane de arkaya tahliye.
Hayır, bir fanın 130 CFM değeri. Radyatör olayını önermem. Arkada egzoz fan olmazsa olmaz zaten.

Hayır, bir fanın 130 CFM değeri. Dediğini önermem.
O zaman ben default bırakıyorum ön tarafı. Yukarıya arctic 280 takıyorum arkaya da arctic 140.

peki arctic 280 vs Silverstone 240 arasında seçim yapmam gerekse?

kasaya 360 radyatör sadece ön tarafa takabiliyorum. Bu da gelen havayı düşürür mü çok? Eğer o şekilde yaparsam yukarıya da iki tane içeriye hava üfleyen fan takmam doğru olur mu?

çok sordum biliyorum ama tek seferde olabildiğince stabiliteyi yakalamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…