Itamyl Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 165 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Bu marka sizce nasıl? Protein tozunu almayı düşünüyorum 651 TL'ye geliyor normal fiyatı 869 TL ama daha önce çok duymadığım için açtım konuyu. Commander Nutrition Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
Bu marka sizce nasıl? Protein tozunu almayı düşünüyorum 651 TL'ye geliyor normal fiyatı 869 TL ama daha önce çok duymadığım için açtım konuyu. Commander Nutrition
H Hangover0 Femtopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Itamyl dedi: Bu marka sizce nasıl? Protein tozunu almayı düşünüyorum 651 TL'ye geliyor normal fiyatı 869 TL ama daha önce çok duymadığım için açtım konuyu. Commander Nutrition Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şüpheye düştüm satın alınca yanında analiz raporlarını falan yollamışalar. Tadı falan gayet iyi formuda hardline gibi gayet memnun kaldım
Itamyl dedi: Bu marka sizce nasıl? Protein tozunu almayı düşünüyorum 651 TL'ye geliyor normal fiyatı 869 TL ama daha önce çok duymadığım için açtım konuyu. Commander Nutrition Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şüpheye düştüm satın alınca yanında analiz raporlarını falan yollamışalar. Tadı falan gayet iyi formuda hardline gibi gayet memnun kaldım
S Soezak Femtopat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 Itamyl dedi: Bu marka sizce nasıl? Protein tozunu almayı düşünüyorum 651 TL'ye geliyor normal fiyatı 869 TL ama daha önce çok duymadığım için açtım konuyu. Commander Nutrition Genişletmek için tıkla... benim baktığım kriter gaz yapıp yapmamasıydı oda olmadı 2 aydır kullanıyorum gayet iyi
Itamyl dedi: Bu marka sizce nasıl? Protein tozunu almayı düşünüyorum 651 TL'ye geliyor normal fiyatı 869 TL ama daha önce çok duymadığım için açtım konuyu. Commander Nutrition Genişletmek için tıkla... benim baktığım kriter gaz yapıp yapmamasıydı oda olmadı 2 aydır kullanıyorum gayet iyi
V Vauen Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 41 4 Ağustos 2024 #4 Uzun süredir kullanıyorum çok memnunum. Sağlam marka. Diğer markalar gibi analizlerinde proteinde yanlızca protein oranını değil, amino asit profilini de detaylı paylaşıyorlar. Ayrıca ürünlerine garanti veren piysadaki tek firma diye biliyorum
Uzun süredir kullanıyorum çok memnunum. Sağlam marka. Diğer markalar gibi analizlerinde proteinde yanlızca protein oranını değil, amino asit profilini de detaylı paylaşıyorlar. Ayrıca ürünlerine garanti veren piysadaki tek firma diye biliyorum
Firmitas Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 110 5 Ağustos 2024 #5 Ben olsam macera aramam hocam
DevEngineer Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 87 13 Ağustos 2024 #6 Itamyl dedi: Bu marka sizce nasıl? Protein tozunu almayı düşünüyorum 651 TL'ye geliyor normal fiyatı 869 TL ama daha önce çok duymadığım için açtım konuyu. Commander Nutrition Genişletmek için tıkla... Aldınız mı? Bende almayı planlıyorum da. Görüşlerinizi merak ediyorum aldıysanız.
Itamyl dedi: Bu marka sizce nasıl? Protein tozunu almayı düşünüyorum 651 TL'ye geliyor normal fiyatı 869 TL ama daha önce çok duymadığım için açtım konuyu. Commander Nutrition Genişletmek için tıkla... Aldınız mı? Bende almayı planlıyorum da. Görüşlerinizi merak ediyorum aldıysanız.
S Soezak Femtopat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #7 DevEngineer dedi: Aldınız mı? Bende almayı planlıyorum da. Görüşlerinizi merak ediyorum aldıysanız. Genişletmek için tıkla... şu an ikinci yıl indirimi de var benim aldığımdan daha uygun deneyebilirsin.
DevEngineer dedi: Aldınız mı? Bende almayı planlıyorum da. Görüşlerinizi merak ediyorum aldıysanız. Genişletmek için tıkla... şu an ikinci yıl indirimi de var benim aldığımdan daha uygun deneyebilirsin.
DevEngineer Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 87 21 Ağustos 2024 #8 Soezak dedi: şu an ikinci yıl indirimi de var benim aldığımdan daha uygun deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... valla aldıktan sonra indirim geldi bendeki şans yani süt ile denemedim ama su ile çokta iyi gitmiyor belki suyu fazla koyduğum için mi bilmiyorum
Soezak dedi: şu an ikinci yıl indirimi de var benim aldığımdan daha uygun deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... valla aldıktan sonra indirim geldi bendeki şans yani süt ile denemedim ama su ile çokta iyi gitmiyor belki suyu fazla koyduğum için mi bilmiyorum