Common Files dosyalari nasil eski haline getirilir?

Rüzgar Oyun HD

Centipat
Daha fazla  
Call of Duty MW2 multiplayer indirirken Steam bir anda disk yazma hatası verdi, her yerden konuyu araştırdım denemediğim yol kalmadı, en sonunda birisi Technopat'e Steam'i silin yükleyin demişti. Ben de silip yükleyecekken başkası oyunları silmemek için başka dosyaya atın adı Common Files'e girdim dosyaları aldım başka dosyaya attım sonra Steam'i silmek istemedim vazgeçtim, Common Files'taki oyunları tam Common Files'e atıyordum 275 GB hata verdi, acil yardım eden varsa sevinirim iyi geceler.
Not: Oyunlarımın yarısı kendi bilgisayarımda kalan yarısı da flash belleğimde ve hardiskimde.

Call of Duty MW2 veya diğer Steam oyunlarının dosyalarının yerini değiştirdikten sonra oluşan sorunları çözmek için adım adım bir rehber sunabilirim. İşte "Common Files" klasörüne geri dönme ve oyunları eski hale getirme konusunda izleyebileceğiniz adımlar:

1. Common Files Klasörünü Geri Yükleyin

1. Geçici Olarak Taşıdığınız Dosyaları Kontrol Edin: Taşıdığınız dosyaların tümünü geri yüklemeniz gerekecek. Eğer dosyaların bir kısmını geri yükleyip bazıları hala eksikse, eksik dosyaları da geri yüklemelisiniz.
  2. Doğru Konum: Steam'in varsayılan olarak oyun dosyalarını bulacağı klasör genellikle C:\Program Files (x86)\Common Files\Steam veya C:\Program Files\Steam içindedir. Dosyalarınızı bu konuma geri taşıdığınızdan emin olun.

2. Steam'i Yeniden Başlatın

• Steam'i Kapatıp Açın: Steam'i tamamen kapatın ve ardından yeniden başlatın. Bu, dosya yollarının ve oyun dosyalarının doğru şekilde tanınmasını sağlayabilir.

3. Steam Kütüphanesi Yolu Kontrolü

1. Steam Ayarlarını Açın:
    • Steam uygulamasını açın.
    • Sağ üst köşede bulunan Steam menüsüne tıklayın ve Ayarlar seçeneğini seçin.
  2. İçerik Kütüphanesi Yollarını Kontrol Edin:
    • Sol menüden İndirilenler sekmesine gidin.
    • İçerik Kütüphaneleri bölümüne tıklayın.
    • Kütüphane Klasörleri sekmesine gidin ve oyunlarınızın yüklü olduğu doğru klasörlerin listelendiğinden emin olun.

4. Dosya ve Klasör İzinlerini Kontrol Edin

• Dosya İzinlerini Kontrol Et: Dosya ve klasör izinlerinin doğru olduğundan emin olun. Klasörlerin yazma ve okuma izinleri olması gerekir. Klasöre sağ tıklayın, Özellikler seçeneğine gidin ve Güvenlik sekmesini kontrol edin.

5. Hatalı Oyun Dosyalarını Onarın

1. Oyunları Onarın:
    • Steam kütüphanesinde sorun yaşadığınız oyunun üzerine sağ tıklayın.
    • Özellikler seçeneğine gidin.
    • Yerel Dosyalar sekmesini seçin.
    • Oyun Dosyalarını Bütünlüğünü Doğrula seçeneğine tıklayın. Bu işlem, eksik veya hatalı dosyaları kontrol eder ve düzeltir.

6. Disk Hatasını Giderme

• Disk Hatalarını Kontrol Edin:
    • Başlat menüsüne gidin, Bilgisayar veya Bu Bilgisayar üzerine sağ tıklayın.
    • Hard diskinize sağ tıklayın ve Özellikler seçeneğini seçin.
    • Araçlar sekmesine gidin ve Hata Denetimi bölümünden Denetle seçeneğini tıklayın. Bu, diskteki hataları kontrol edip onarmaya yardımcı olabilir.

7. Oyunları Yeniden İndirin (Gerekirse)

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, eksik veya bozuk dosyaların yeniden indirilmesi gerekebilir. Steam oyunlarını yeniden indirmek için:
  1. Oyunları Kaldırın:
    • Oyunların üzerine sağ tıklayın ve Kaldır seçeneğini seçin.
  2. Yeniden İndirin:
    • Oyunu yeniden Steam kütüphanenizden indirin ve yükleyin.

8. Yedekleme ve Kurtarma

Eğer dosyalarınızı geri yüklemekte zorlanıyorsanız ve oyunlarınızın önemli olduğunu düşünüyorsanız, düzenli yedekleme ve veri kurtarma yazılımlarını kullanmayı da düşünebilirsiniz.
Bu adımlar, Common Files dosyalarını geri yüklemenize ve Steam oyunlarınızı yeniden yapılandırmanıza yardımcı olmalıdır. Sorununuzun çözülüp çözülmediğini kontrol edin ve her adımı dikkatlice uygulayın.

İnternettekileri bendebilirim ben sadece düzgün yardım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…