Çözüldü Steam Community banı ne yapar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheMinor

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S
Arkadaşlar uzun hikaye ama benim suçum değil, arkadaşım yüzünden community ban yemişim. Açılmayacak kaç kere desteğe yazdım ancak desteği kapatıp açmayacaklarını söylüyorlar önemli değil.
Benim sorum şu benim zaten kütüphanemde olan oyunlarımı oynayabiliyor muyum ve satın alma hediye etme dışında ne gibi sorunlar çıkarıyor bu ban? Online oynayabiliyor muyum mesela RDR2 GTA 5 falan? CS2 girdim ama sadece sunucularda oynayabiliyorum diğer oyunları deneyecek ve yükleyecek vaktim yok şu an.

Çözüm
Kütüphanendeki oyunlara erişebilirsin. Community banı hesabını Resmi Valve matchmakingi için kısıtlıyor, CS2'de seçkin vs. oynayamıyorsun o sebeple. RDR2, GTA5 gibi oyunların online serverları Rockstar bünyesinde, Steam sağlamıyor online modlarını, o sebeple onları oynayabilirsin.

Bunun dışında profil özelleştirme yasağı, mesaj ve arkadaş ekleme yasağı, envanter takas yasağı ve pazar yasağı gibi Steam içi kısıtlamalar getiriyor.
Kütüphanendeki oyunlara erişebilirsin. Community banı hesabını Resmi Valve matchmakingi için kısıtlıyor, CS2'de seçkin vs. oynayamıyorsun o sebeple. RDR2, GTA5 gibi oyunların online serverları Rockstar bünyesinde, Steam sağlamıyor online modlarını, o sebeple onları oynayabilirsin.

Bunun dışında profil özelleştirme yasağı, mesaj ve arkadaş ekleme yasağı, envanter takas yasağı ve pazar yasağı gibi Steam içi kısıtlamalar getiriyor.

Çözüm
Pazar ve takas banı varsa o hesap daha adam olmaz.

Zaten ayda 1 falan arkadaşlarla GTA 5 oynamak için giriyorum sıkıntı yok.

Kütüphanendeki oyunlara erişebilirsin.community banı hesabını resmi Valve matchmakingi için kısıtlıyor, CS2'de seçkin vs. oynayamıyorsun o sebeple. RDR2, GTA 5 gibi oyunların Online serverları Rockstar bünyesinde, Steam sağlamıyor Online modlarını, o sebeple onları oynayabilirsin.

Anladım teşekkürler.

Özetler misin biraz ne yapmış arkadaşın?

Ben 1 ay önce yeni kart aldım ve oradan 10 dolar falan yatırdım hesaba ve oyun çektim. Ama 1 ay sonra bugüne kadar hesaba girmedim yani haberim yoktu kısıtlama yediğinden artık kısıtlama mı ban mı bilemem. Para çektiğim günün yarını mı ne hesaba normal kısıtlama gelmiş güvenlik amacıyla, bunlar yeni kartla alışveriş yapınca olan şeylermiş bilmiyordum. Bu arkadaşım da(arkadaşım dediğime bakma arkadaşımın yaşça küçük bir kuzeni) desteğe saçma sapan kuzenim yaptı lütfen banımı açın yazmış sonra hesabım çalındı falan yazmış bir sürü saçma sapan kendisi ile çelişen yazılar vs yazmış. Sonuç olarak 1 ay sonrasında ben kendim oyun oynamak için girdim hesaba ama ban yediğimi gördüm desteğe bir baktım saçma sapan şeyler yazılmış arkadaşıma sordum sen mi yaptın diye o da yok dedi dövcem falan zannetmiş. Bende desteğe hesabım çalındı o mesajlar ile alakam yoktu yazdım ama destek hesabı bir daha açmayacağını söyledi. Sonra söyledim sen yapmışsın oğlum belli işte diye vs neden yalan söylüyorsun bana söyleyebilirdin dedim o da olayı anlattı işte kendisi bir şey yaptığını sanmış dövmeyeyim diye söylememiş niye dövim çocuğu yani alt üstü oyun platformu :D ondan da korkuyla öyle şeyler yazmış desteğe bana da söylememiş. Sonuç olarak zaten envanterinde bir şey yoktu ama yeni hesap açtım CS2 girebilmek için o da seçkin çekti bana kapandı olay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı