Comnet alınır mı?

Daha fazla  
Yeni evimde Comnet kullanmayı düşünüyorum. 35 Mbps, 12 ay peşin ödemeyi düşünüyorum. Vaat edilen hızı alamazsam kalan ayların ücret iadesini alıp çıkabilir miyim? Türk Telekom altyapısı mı kullanıyor? Müşteri temsilcilerinden destek alırken sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınabilir. Ücret iadesi için de müşteri temsilcilerinin sorun çıkaracağını sanmıyorum. Özellikle garanti geri ödeme vs durumlarda kesin öderler. Zaten paranız orada kalmaz da yine de yazayım dedim. Onun dışında neden Comnet? Farklı operator düşündünüz mü? Örnek Netspeed gibi?

Taahhütlü bir paket istediğim için sadece Vodafone'u uygun gördüm.

Taahhütlü bir paket istediğim için sadece Vodafone'u uygun gördüm.

Bende aksine Vodafone'dan kaçmak için uğraşıyorum. verdikleri modem rezalet. Eski evden kalan modemi kullanıyorum 1-2 aydır. Müşteri temsilciler aslında iyi düzeyde. Ancak verilen para ile alınan hizmet aynı değil. 12 Mbps berbat ötesi internet 120 küsur fiyatlarda. Netspeed'in 50Mbps 160TL paketini tercih etmeyi düşünüyorum. Taahhüt bitince.

Aynı binanın bir üst katında Türknet kullanmıştım. 100 Mbps indirme 8 Mbps yükleme demelerine rağmen 80 Mbps indirme 6 Mpbs yükleme aldım. Vodafone'da 50 Mbps indirme 8 Mbps sözleşmem olmasına rağmen 54 indirme 9 yükleme hızı aldım. Ben menmunu Kahramanmaraş'ta.

Altyapı ve bölge durumları fark edebilir. Zaten diğer konuları bahsettim. Fiyat olarak değmez. Altyapı durumu da yeni bina ise sorun olmuyor genel olarak. TurkNet düşünüyordum aslında bende ama bu fiyat olayından sonra vazgeçtim. Zaten şikayetler ve çıkan insanları görünce farklı operator seçmek daha mantıklı gelmişti.

Yılda 1 zam yapmaya özen gosteren ve Haziran'da zam planı olmayan
FixNet - Fiber Internet öneririm.

Yılda 1 zam yapmaya özen gosteren ve Haziran'da zam planı olmayan.
FixNet - Fiber Internet öneririm.

Güncelleme: Discord topluluğuda var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…