Comnet arızası ne zaman düzelir?

Bende var 5 megabit...

Yok hocam kapatıp açmayla alakası yok galiba ben öyle bir umut aç kapa yapıyordum da gelmiyordu sorun saat 6'dan sonra tamamen gitmesi saat 5 gibi vardı 6 da tamamen gitti

Yok onu biliyorum alakası olmadığını, sadece geçen günlerde vardı kapatıp açınca komple gitmişti en kötü 5 6 megabit idare ediyordu o gün.

Yok hocam kapatıp açmayla alakası yok galiba ben öyle bir umut aç kapa yapıyordum da gelmiyordu sorun saat 6'dan sonra tamamen gitmesi saat 5 gibi vardı 6 da tamamen gitti

Yok onu biliyorum alakası olmadığını, sadece geçen günlerde vardı kapatıp açınca komple gitmişti en kötü 5 6 megabit idare ediyordu o gün.

Arkadaşlar merhaba,
Garip bir şekilde internet an itibari ile geldi. Bugün de her zamankinden 1 saat sonra gitmişti gelişme var

İlginç bir şekilde yada rastlantı modemden IPv6 yı aktifleştirince internet geldi. Ama IPv6 dan ip almıyor.
Düzenleme: kesin denendi IPv6 aktif edince internet geliyor. Hız 100 mbps ping 5 ms

Şu anda Ispartada internet yok... Bu nasıl bir rezillik anlaşılır gibi değil...

Ankara da ikamet ediyorum yine genel arıza sebepli internet bağlantısı yok bu civarda var mı yaşayan çözüm üreten

15dk önce benim internetim de geldi hız testi yaptım 110mb 22mb geldi 6ms ile umarım kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…