Comnet arızası ne zaman düzelir?

O ramazan diyen ergen bir şaklaban var grupta yetkiliymiş gibi milleti yiyor grupta sürekli =)

Yazılması gereken her şeyi anlatmışsın inşalllah günlerinin ücretini geri alırsın yazık oldu o kadar insana.
Hocam ben sadece firmaya bir ceza kesilmesi gerektiğini düşündüğüm için THH'ye başvuracağım, benim 90 günüm vardı. Geçen sene Nisan-Mayıs aylarında da bütün gece kesinti yaşanmıştı, kesinti söylenenlere göre enerji kaynaklıydı fakat firmadan hiçbir resmi ve aydınlatıcı açıklama gelmediği için o günden itibaren 3+ ay üzeri ödemeler yapmayı bıraktım ki bi sıkıntı yaşadığımda direkt firma değiştireyim, içerde kalan paraya canım sıkılmasın. Tam da düşündüğüm gibi oldu. Bu saate kadar onlarca kişiyi Comnet'ten kurtardım, daha da umrumda olmaz. Umarım Comnet kullanıcıları hala utanmadan "içerden duyum aldım bu haftaiçi iyi şeyler olacak" gibi Comnet Telegram grubu yöneticisinin yaptığı boş umut aşılayıcı ithamlara inanmayıp bir an önce ISP değişikliğine gider. Geri kalan fanboylar ve "zurna dürümcüler" ise utanmadan "Bizim işimiz online bu yüzden yedek bir hattımız daha var" gibi söylemler yaparak suçu kullanıcıya atıp "Madem internet sizin için bu kadar önemli o zaman başka bir firmadan daha hizmet almalısınız" deyip, kendisinin bağlantısı ve Telegram grubunda yönetici olduğu "Netinternet" firmasını öneriyor. Ben hayatımda bu kadar rezillik görmedim, zaten kurumsal ve profesyonel firmalar olsaydı ne Comnet ne de Netinternet böyle bir oluşuma izin vermezdi, resmi grup açarlardı. Böyle "zurna dürümcüleri" de fonlamazlardı. Bahsi geçen Telegram grup yöneticileri umarım bu mesajı görür ,

O ramazan diyen ergen bir şaklaban var grupta yetkiliymiş gibi milleti yiyor grupta sürekli =)
Şekil 1.A

Hocam hangi firmaya taşıdınız şu anda en iyi alternatif nedir öneriniz var mı?

600 günlük kampanyanın ilkinden yararlanmıştım gerçekten fena patladık.
Ben geçmişte Turknet kullandım fakat ping değerleri beni tatmin etmemişti. Buna rağmen ilk 3 ay %50 kampanyaları olduğu için tekrar bir şans vermek istedim, ne kadar fahiş fiyat sunsalar da en azından müşterilerine ilgililer. Sonuçta taahhütsüz hizmet alıyoruz, yılbaşından sonra ters bir durum olursa tekrar ISP değiştiririm. Eğer taahhüt ve fiyat derdiniz yoksa en sağlıklı seçenek Türk Telekom.

Bir de netinterneti önerirken yaptıkları kampanya beni gerçekten çok güldürdü dedikleri şey eğer pingle ilgili derdiniz yoksa sizi de netinternete bekleriz demek ki ms olarak yüksek bir firma yani bunu kabullenmeleri iyi mi kötü mü anlayamadım.

Bu söylemlerinin sebebi firmanın POP noktalarının az olması, bunlar da benim bildiğim kadarıyla sadece Denizli'de bulunuyor. Yani küçük bir firma. Söylediklerine göre, en azından grup adminleri olan Ramazan ve Kaya adlı zurna dürümsever şahsın iddiasına göre Netinternet'in "İstanbul'da 5000 kullanıcı sayısını aşarlar ise POP noktası kuracakları" Maalesef İstanbul'da bile POP noktası olmayan bir firma zaten düşük ping vaat edemez. Düşünen arkadaş varsa direkt elesin kafasından.

3 Ayrı hattım vardı 3x230 gün vardı içeride tamamınından feragat ederek speednet.com üzerinden abonelik başvurusu yaptım.
İçeride ödenmiş 9K ücretim vardı bunun içinde THH başvuruda bulundum.
Allah geride kalanlara sabırlar versin. THH kesinlikle başvurun.

Hocam başvuru sonuçlansa bile alması sıkıntı oluyor diye duydum. Adamlar icra takibinden sonra kullandıkları araçlara haciz gelirse anca öyle ödeme yapıyorlarmış.

Dostlarım okuyun lisans falan olay değil ben bu kaynağa inanmaya başladım gibi çünkü her tarafta bu çıkıyor bazı forumlarda da Comnet şubesine gidince aynı konuşma yapılıyormuş.
Konu Comnet firmasının fatura ödememesinden kaynaklanıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama tahminen böyle bu durum bayiilerinde de böyle denilmiş.
Buyurun açıklama COMNET

Tamamen kesildi yine hat düştü bu yüzden heves filan kalmadı tam iki el oyuna gireyim diyorsun bağlantı gitti iş kısmını hiç saymıyorum.

Tamamen kesildi yine hat düştü bu yüzden heves filan kalmadı tam iki el oyuna gireyim diyorsun bağlantı gitti iş kısmını hiç saymıyorum.

İşimi de aksatıyorum artık alıştık hepimiz oyuna gireyim dedim paket kaybı çıkıyor çıkıyorum m*l gibi bilgisayara bakıyorum.

İşimi de aksatıyorum artık alıştık hepimiz oyuna gireyim dedim paket kaybı çıkıyor çıkıyorum m*l gibi bilgisayara bakıyorum.
Şu zamanda eski çağlara döndük İnternet artık zorunlu ihtiyaç idare edemiyorsun ki kaldı ki ücretini verdin hizmet bekliyorsun en doğal hakkımız yok ama yine abone olan olur çoğu şey gibi unutulur ama ben notumu çoktan verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…