Comnet arızası ne zaman düzelir?

Peki elinde Türk Telekom modemi var mıydı kiralık varsa modem ne olacak daha sonradan modem ücreti yansıtmasınlar.

Kendi sitelerinde yazıyormuş şimdi buldum.

Peki elinde Türk Telekom modemi var mıydı kiralık varsa modem ne olacak daha sonradan modem ücreti yansıtmasınlar.
Churn ile taşıyınca hizmeti eğer fiber ise altyapın, aynı modem ve ONT kullanmaya devam ediyorsun. Hiçbir şey değişmiyor veya göndermiyorsun. Sadece iptal durumunda gönderim yapman gerekiyor.

Churn ile taşıyınca hizmeti eğer fiber ise altyapın, aynı modem ve ONT kullanmaya devam ediyorsun. Hiçbir şey değişmiyor veya göndermiyorsun. Sadece iptal durumunda gönderim yapman gerekiyor.

Yüksek ihtimalle Türk Telekom'a taşıyacağım ve onların modemi zaten yarın müdürlüğe gidip soracağım. Taşımada internet bağlantısı hiç kopmuyor değil mi sadece geçiş yaparken kopma oluyor sanırım anlık.

Geçiş taşıma olayları aynı durum telekom için. Ben 4 yıldır falan sağlayıcıdan sağlayıcıya atlıyorum. Geçiş sırasında 5 dakika falan bi kullanıcı adı şifre değiştiriyorum sonrası geliyor. Neredeyse hiç kopma olmuyor yani. Bir kere iptal durumum oldu onda sadece modemi göndermek zorunda kaldım. Size bir ücret çıkmayacaktır.

Zamanında ComNet geçiş başvurumu kabul etmeyip başka bir firmadan hizmet alın dedikleri ve gerçek yüzlerini erkenden gösterdikleri için acayip şanslıyım.

Şöyle sabitlense keşke, son 120 günüm kaldı

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-11 012449.png
    40,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…