Comnet arızası ne zaman düzelir?

Şimdi tam olarak söylemek isteidğim şu, benim bu sabah saatlerine kadar Comnet'den aktif hizmetim vardı. Ben Turk.net'e taşıma işlemi başlattım. Turk.net'den de aradılar telefon onayı vs. , e-devletten de başvurumu onayladım. İşlemler başlayınca Comnet tarafındaki hesabımda Hizmetlerim bölümünden haliyle iptal olduğu için internet hizmetimin kaldırıldığını gördüm. Hemen akabinde de Comnet'in battığnı öğrendim ve destek talebi ile kalan günler için ücret iadesinin yapılacağını gördüm.

Soru 1 : Ben hizmeti iptal ettiğim için kalan günleri alma hakkım var mı ?
Soru 2 : Ben ve benim gibi hizmet süresine daha varken başka firmaya geçen/başvuru yapan kişiler ücret iadesini nasıl alabilir? Yoksa bizim hakkımız yandı mı?

Dosya Ekleri

• 7a7RPyw7wO.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 80
Burda yazıyor ama tam olarak bende anlamadım anladığım kadarıyla ücreti onlar her türlü iade edecekler bende ne yapacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_7643.png
    136,6 KB · Görüntüleme: 68
Burda yazıyor ama tam olarak bende anlamadım anladığım kadarıyla ücreti onlar her türlü iade edecekler bende ne yapacağımı bilmiyorum.
Kendileri büyük ihtimalle iade edeceklerini düşünüyorum umarım peşinden sürüklemezler. Bende iademi bekliyorum çünkü

Merhaba.
Dostlar ücret iadesi için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok hizmetinizi iptal edebilir/taşıyabilirsiniz. Kendileri ödeme yapılan kartlara kalan hizmet günlerinin bedelini hesaplayıp iade edecekler, yazdıkları gibi basit.
Ben farklı bir firmaya geçiş talebimi oluşturdum, beklemedeyim şuan.

Geçiş yapmak için birkaç firmayı aradım fakat hiçbiri telefonları açmıyor yoğunluk mu var acaba?

Ben enpara'dan yapmıştım fakat enpara şuan çöktü kullanılamıyor ne yapmalıyım

Geçmiş olsun arkadaşlar. Beklediğimiz oldu, iyi ki +600 gün ödemelerini yapmamışım.

Hizmet iptali yapmayın, geçiş yapıp THH'ye başvurun aksi takdirde Türk Telekom dışında her firma Port aktivasyon+kurulum bedeli alıyor.

Abonelik iptali yapmak mı lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…