TeknoAhmet Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Biliyorsunuz ki Comnet battı o yüzden başka ISS aramaya baktım. Hangi ISS'leri önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 Netspeed.
TeknoAhmet Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 Peki Comnet'i iptal ettim nasıl ONT cihazını ve modemi yollayacağız.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.848 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2024 #4 TeknoAhmet dedi: Peki Comnet'i iptal ettim nasıl ONT cihazını ve modemi yollayacağız. Genişletmek için tıkla... Sizde ONT cihazı var mı? Bende sadece modem ve gönderdikleri adaptör var.
TeknoAhmet dedi: Peki Comnet'i iptal ettim nasıl ONT cihazını ve modemi yollayacağız. Genişletmek için tıkla... Sizde ONT cihazı var mı? Bende sadece modem ve gönderdikleri adaptör var.
Barış Torunlar Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 41 Yer Artvin 12 Aralık 2024 #5 Dün TürkNet'e geçiş yaptım. Netspeed'de 4. aydan sonra 450₺ olacağı yazıyor. TürkNet'te 12 ay peşin ödemeli devam edecem gibi.
Dün TürkNet'e geçiş yaptım. Netspeed'de 4. aydan sonra 450₺ olacağı yazıyor. TürkNet'te 12 ay peşin ödemeli devam edecem gibi.
TeknoAhmet Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #6 Ben şimdi Turkcell Superonline geçtim ama altyapı farklı olduğu için modem vesaire kendileri Getirecekler ben de ONT cihazı var Comnet'e nasıl yollayacağım diye düşünüyorum.
Ben şimdi Turkcell Superonline geçtim ama altyapı farklı olduğu için modem vesaire kendileri Getirecekler ben de ONT cihazı var Comnet'e nasıl yollayacağım diye düşünüyorum.
Barış Torunlar Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 41 Yer Artvin 12 Aralık 2024 #7 Sana cihazı nereye nasıl teslim edeceğini söylemesi lazım iptal işlemin onaylandı mı?
TeknoAhmet Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #8 Barış Torunlar dedi: Sana cihazı nereye nasıl teslim edeceğini söylemesi lazım iptal işlemin onaylandı mı? Genişletmek için tıkla... Onaylanıp onaylanmadığını öğrenemiyorum içerik görüntülenmiyor yazıyor.
Barış Torunlar dedi: Sana cihazı nereye nasıl teslim edeceğini söylemesi lazım iptal işlemin onaylandı mı? Genişletmek için tıkla... Onaylanıp onaylanmadığını öğrenemiyorum içerik görüntülenmiyor yazıyor.
Barış Torunlar Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 41 Yer Artvin 12 Aralık 2024 #9 Hizmetler kısmı boş ve bildirim geldiyse iptal olmuştur. Ayrıca sitelerinde şu şekilde bir yazı var. Comnet – Bilgi Bankası
Hizmetler kısmı boş ve bildirim geldiyse iptal olmuştur. Ayrıca sitelerinde şu şekilde bir yazı var. Comnet – Bilgi Bankası
TeknoAhmet Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #10 Barış Torunlar dedi: Hizmetler kısmı boş ve bildirim geldiyse iptal olmuştur. Ayrıca sitelerinde şu şekilde bir yazı var. Comnet – Bilgi Bankası Genişletmek için tıkla... Sizde mi Comnet madurusunuz ?
Barış Torunlar dedi: Hizmetler kısmı boş ve bildirim geldiyse iptal olmuştur. Ayrıca sitelerinde şu şekilde bir yazı var. Comnet – Bilgi Bankası Genişletmek için tıkla... Sizde mi Comnet madurusunuz ?