Comnet çöktü mü?

En az iki yıldır comnet kullanıyorum. Genelde sorunsuz ve kaliteli hizmet sağlıyor. Ben de arızanın giderilmesini bekliyorum.

Türkiye'de genel olarak yaşanan soruna rağmen sitelerinde tüm sistem normal çalışıyor olarak gözüküyor. İnanılır gibi değil. Umarım bu sorunu acilen çözerler. Çünkü Twitter'da farklı farklı teoriler ortaya atılmaya başlandı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230714-202840_Chrome.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 130

Ne gibi teoriler.

2 yılın ilk kesintisini yaşamış bulunuyorum hayırlı olsun. Sorun bende sanıp apartmandaki T11 kabini bile kapatıp açtım bakalım ne kadar sürecek.

Aynı sorun ben dahil 81 ilde var son 172 günüm kalmıştı gayet de memnundum niye böyle oldu anlamış değilim. Patlamayalım yeter.

Ağzı olan konuşuyor, eli olan yazıyor. Şirket battı ya da İkinci tosuncuk vakası teorileri vs.. 10 günlük kullanıcıyım ping sorununu halledemediler birde bu çıktı düzelsin düzelmesin iptal edicem. Sende senelik ödemişin ama 14 gün boyunca iptal etme ve paranı geri alma hakkın var bilgin olsun. Es cümle toplu olarak btkya şikayetlerinizi iletin. Ancak öyle aksiyon sağlarlar.

Anlık olarak online işlemlere giriş sağlayabildim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230714-205104_Comnet.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 118
TurkNet'in gözünü seveyim. Daha geçeli 2 gün olmadı başımıza gelene bak. Mh arıyorum teknik destek hattına da bağlanmıyor. İlginç bir firmaymış.
7/24 Destek vermekle övünüyorlar fakat sorun şu ki siteleri çöktüğü için destek talebi de oluşturulmuyor.
Bakım bile yapıyorlarsa bakımdan önce haber vermek bu kadar zor olmamalı gerçekten ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…