Arkadaşlar bildiğiniz üzere Comnet patladı. Bugün yarın yeni bir servis sağlayıcıya geçmemiz lazım fakat benim istediğim engelsiz sansürsüz bir sağlayıcı varsa ona geçmek isterim. Comnet'te Discord Roblox gibi siteler açıktı herhangi bir engel yoktu hatta Instagram yasaklandı comnetliler sıkıntısız kullandı.
Varsa buna benzer servis sağlayıcı yazarsanız sevinirim.
Forumda başka bir konuda arkadaşın biri internet kutusu Telekom diye bir firma diye önermiş sansürsüz. Daha bilindiklerde varsa güzel olur iki güne onlarda patlarsa tekrar tekrar uğraşmayalım.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Comnet patladı. Bugün yarın yeni bir servis sağlayıcıya geçmemiz lazım fakat benim istediğim engelsiz sansürsüz bir sağlayıcı varsa ona geçmek isterim.comnet'te Discord Roblox gibi siteler açıktı herhangi bir engel yoktu hatta Instagram yasaklandı comnetliler sıkıntısız kullandı.
Varsa buna benzer servis sağlayıcı yazarsanız sevinirim.
Forumda başka bir konuda arkadaşın biri internet kutusu Telekom diye bir firma diye önermiş sansürsüz. Daha bilindiklerde varsa güzel olur iki güne onlarda patlarsa tekrar tekrar uğraşmayalım.
Benim bulunduğum bölgede Türk Telekom altyapısı üzerinden VDSL hizmeti alıyorum çok birşey değişmiyor hız olarak da DNS girmeden her cihazda özgür olmak güzeldi o konuda comnet cidden iyiydi yani. Dns yi geç millet vpn le Instagram takılırken biz doğrudan giriş yapıp kullanabiliyorduk
Benim bulunduğum bölgede Türk Telekom altyapısı üzerinden VDSL hizmeti alıyorum çok bir şey değişmiyor hız olarak da DNS girmeden her cihazda özgür olmak güzeldi o konuda Comnet cidden iyiydi yani. DNS'yi geç millet VPN'le Instagram takılırken biz doğrudan giriş yapıp kullanabiliyorduk.
Merhaba arkadaşlar. İnternet Kutusu Telekom kullanıyorum ve hiçbir sitede sansür yok. Bu neden olabilir? Bu iyi bir durum mu? Turkcell İnternet: İnternet Kutusu: