Comnet gibi ucuz ISS önerisi

RuthlV5

Decapat
Daha fazla  
İçerde 210 gün kadar var benim de. Şimdi mecbur başka ISS'ye geçeceğiz. Var mı Comnet gibi ucuz ISS'ler ama güvenilir olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçerde 210 gün kadar var benim de. Şimdi mecbur başka ISS'ye geçeceğiz. Var mı Comnet gibi ucuz ISS'ler ama güvenilir olan?
FixNet'i öneririm kendimde kullanıyorum geçişim çok hızlı oldu ve dakikasında arayıp her türlü bilgilendirmeyi yaptılar an itibarıyla taahhüt edilen hızı alabiliyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Referansım ile kayıt oluşturursanız ikimize de 12 ay boyunca geçerli 30 TL indirim sağlanacaktır. Referans Kodu: ACPJ

FixNet’i yaklaşık 1.5 yıl kadar kullandım ve genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ancak eski müşteri olduğum için fiyatlar bana artık pahalı gelmeye başlamıştı, bu yüzden değiştirmek zorunda kaldım.
Eğer yeni müşteri kampanyası veya bir indirim yakalayabilirseniz, FixNet’i kesinlikle tercih edebilirsiniz. Müşteri hizmetleri hem ilgili hem hızlı, ayrıca oldukça bilgili bir ekipleri var.
Tabii, sadece artılarıyla değerlendirmek olmaz. Gördüğüm tek eksileri, fatura sistemlerinin pek düzgün çalışmıyor gibi olması. Fatura oluşturulduğunda, saçma bir şekilde bankalar üzerinden göremiyorsunuz. Ayrıca yıl 2025 olmak üzere, ama hâlâ düzgün çalışan basit bir mobil uygulamaları bile yok. Gördüğüm tek olumsuz taraflar bunlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı