Biz forumda Comnet, Netspeed, Millenicom gibi firmalara geçmeyi düşünenlere laf anlatamadık. "ucuza 1000 Mbps alıyorum kardeşim" diye geziyorlar ortada. Sonuç kaçınılmaz geçmiş olsun.
250 TL'ye 1000/1000 veren başka bir firma söyle?
Yıllardır Turknet kullanıyordum ancak eskiden olduğu gibi F/P olmaktan çıktılar. Ayrıca zam yok deyip de bilmem kaç zam yaptılar.Fiyat zamlandırmayacaklarını söylediler ve zam geldi haklısın bu konuda zaten her yerde tepki topladı, benim dediğim şey bu haliyle bile daha iyisi hala yok. Şunu bir algılayamadınız sabahtan beri.
Aynen hatta diğer sene 400-500 diyebilirler bende zuppaonline geçtim ilk ay bizden kampanyası ile 100 mbps paketi 550 liradan aldım turknet bitmiştir.Yıllardır Turknet kullanıyordum ancak eskiden olduğu gibi F/P olmaktan çıktılar. Ayrıca zam yok deyip de bilmem kaç zam yaptılar.
2022 Nisan, Mayıs gibi TT'ye geçecektim, 24 ay taahhüt ile aylık 149₺. Sonra iş güç derken gecemedim.
Yıl 2023, Turknet ne yaptı, yine zam!
Baktım ki artık taahhüt daha mantıklı, geçtim TT'ye. 24 ay 100 Mbps paketine, ilk ay bizden kampanyası ile 253₺/ay gibi bir fiyata. Kafam rahat. En azından 2 yıl boyunca sabit fiyat.
Yarın Turknet 300-400 yapıyorum diyebilir mi diyebilir. Şu saatten sonra gözümde Turknet bitmiştir.
Dostum yanlış yapmışsın keşke foruma sorsaydın önce. Hoplobbidiknet'in 100 mbps paketi daha karlı.Aynen hatta diğer sene 400-500 diyebilirler bende zuppaonline geçtim ilk ay bizden kampanyası ile 100 mbps paketi 550 liradan aldım turknet bitmiştir.
Netspeed'den TurkNet'e geçince yurtdışı pinglerim stabil hale geldi. Yer yer azaldı. Geçenlerde yaşadığım konuma yakın yerde yeni hop noktası devreye aldılar. Yurtiçi ve yurtdışı tüm bağlantılarım 3. hop'a geçmeden sağlanıyor. Aynı şekilde IPv6 bağlantılarım da iyileşti. Herkes cebine göre hareket etmek istiyor bu gayet doğal. Ama ben yapılan yatırımlara göre hareket ederim. Sadece al-sat yapan firmalar ilgimi çekmiyor.Dostum sakın yapma onların yurtdışı ping sorunu var az önce bir arkadaş söyledi. Yurtdışı ping sorunu olmayanların da kendi altyapısı bile yok ama olsun bir şekilde çözüyorlar sen boşver geçme.
Şu attığıma geç geçiyorsan efsane firma yorumları falan oku.
Eki Görüntüle 1664317
725 GB Torrent indirdim 2 saat anca sürdü. Sen o sıra GTA 5 indiremezsin ben onun üstüne bir Torrent daha indiririm. Arkadaşa ben de katılıyorum zaten. Mesele tartışma değil 1000 Mbps ISS sağlayıcıları yurt dışı portlarında sr değerini stabilize etmekte sıkıntı yaşar zaten. QoS paketlerindeki en geniş yapılanmaya sahip olan firma TurkNet. Ama arkadaş Milleni iyi diyor. Kusura bakma ama millennemiyorum!
Ben TurkNet kullanmıyorum. Atlantisnet'ten gigapon hobbidibom paketini kullanıyorum. Bu ay sonu TurkNet'e geçeceğim.
Dostum sakın yapma onların yurt dışı ping sorunu var az önce bir arkadaş söyledi. Yurt dışı ping sorunu olmayanların da kendi altyapısı bile yok ama olsun bir şekilde çözüyorlar sen boş ver geçme.
Şu attığıma geç geçiyorsan efsane firma yorumları falan oku.
Görende abonelerinin en az %50sine 1000/1000 veriyor sanacak. Azınlık bir taraf için mantıklı olabilir fakat diğer kesim için maalesef artık pahalı.
Aynen hatta diğer sene 400-500 diyebilirler bende zuppaonline geçtim ilk ay bizden kampanyası ile 100 Mbps paketi 550 liradan aldım TurkNet bitmiştir.
Netspeed'den TurkNet'e geçince yurt dışı pinglerim stabil hale geldi. Yer yer azaldı. Geçenlerde yaşadığım konuma yakın yerde yeni hop noktası devreye aldılar. Yurt içi ve yurt dışı tüm bağlantılarım 3. Hop'a geçmeden sağlanıyor. Aynı şekilde IPv6 bağlantılarım da iyileşti. Herkes cebine göre hareket etmek istiyor bu gayet doğal. Ama ben yapılan yatırımlara göre hareket ederim. Sadece al-sat yapan firmalar ilgimi çekmiyor.
Kullandığın firma yurt içi TN-TT yurt dışı peering. Cz+netix? Yurt dışı kendine ait bir altyapısı yok?
Sadece ilk bağlantı sonrası belli bir süre içerisinde iptal ettirmen lazım yoksa iade etmiyorlar. Bağlantın gerçekleştikten ne kadar süre sonra iade aldın?Hocam ben 4 yıldır Netspeed kullanıyordum ve Comnet deneyim dedim gerçekten pişman oldum bakın geçecek olan varsa kesinlike ama kesinlike önermem kalite 0, ilgi,alaka 0.
Arkadaşım eğer ki peşin ödedikten sonra internetini iptal ettirirsen para iadesi alırsın ben öyle aldım. Ama eğer ki iptal yerine başka bir İSS'ye geçiş yaparsan para iadesi alamazsın.
1. konuyu murdar etmişler gereksiz çok post var. 2.'si bunlar gibileri yüzünden gidip abone oluyor millet. Forumlara güvenip abone olmayın etrafa kullananlara sorun. 30 gün bedava almak içinde milletin söylemediği yalan, atmadığı takla kalmıyor.Konu sahibinin konuyu açma sebebi de bu. Forumdaki ultra zekilerin bu tarz çok bilgili egolu tavırlarla mesajlar yazmaları. Herkes her şeyi biliyor forumda zaten. Her gün yüzlerce konu baltalanır oldu. İnsanlar bunların mesajlarına güvenip üye oluyorlar kaçınılmaz son bu konu gibi yüzlerce pişmanlık konusu. Bu ultra zekiler de tam gaz çalışmaya devam.
Altyapımız — TurkNet
Turknet Iletişim Hizmetleri A.Ş. altyapımız hakkında bilgi almak için tıklayınız.turk.net
Eki Görüntüle 1664890
Sadece ilk bağlantı sonrası belli bir süre içerisinde iptal ettirmen lazım yoksa iade etmiyorlar. Bağlantın gerçekleştikten ne kadar süre sonra iade aldın?
1. konuyu murdar etmişler gereksiz çok post var. 2.'si bunlar gibileri yüzünden gidip abone oluyor millet. Forumlara güvenip abone olmayın etrafa kullananlara sorun. 30 gün bedava almak içinde milletin söylemediği yalan, atmadığı takla kalmıyor.