Comnet iade yapmıyor

250 TL'ye 1000/1000 veren başka bir firma söyle?

Görende abonelerinin en az %50sine 1000/1000 veriyor sanacak. Azınlık bir taraf için mantıklı olabilir fakat diğer kesim için maalesef artık pahalı.

Fiyat zamlandırmayacaklarını söylediler ve zam geldi haklısın bu konuda zaten her yerde tepki topladı, benim dediğim şey bu haliyle bile daha iyisi hala yok. Şunu bir algılayamadınız sabahtan beri .
Yıllardır Turknet kullanıyordum ancak eskiden olduğu gibi F/P olmaktan çıktılar. Ayrıca zam yok deyip de bilmem kaç zam yaptılar.
2022 Nisan, Mayıs gibi TT'ye geçecektim, 24 ay taahhüt ile aylık 149₺. Sonra iş güç derken gecemedim.
Yıl 2023, Turknet ne yaptı, yine zam!
Baktım ki artık taahhüt daha mantıklı, geçtim TT'ye. 24 ay 100 Mbps paketine, ilk ay bizden kampanyası ile 253₺/ay gibi bir fiyata. Kafam rahat. En azından 2 yıl boyunca sabit fiyat.
Yarın Turknet 300-400 yapıyorum diyebilir mi diyebilir. Şu saatten sonra gözümde Turknet bitmiştir.

Aynen hatta diğer sene 400-500 diyebilirler bende zuppaonline geçtim ilk ay bizden kampanyası ile 100 mbps paketi 550 liradan aldım turknet bitmiştir.

Aynen hatta diğer sene 400-500 diyebilirler bende zuppaonline geçtim ilk ay bizden kampanyası ile 100 mbps paketi 550 liradan aldım turknet bitmiştir.
Dostum yanlış yapmışsın keşke foruma sorsaydın önce. Hoplobbidiknet'in 100 mbps paketi daha karlı.

Netspeed'den TurkNet'e geçince yurtdışı pinglerim stabil hale geldi. Yer yer azaldı. Geçenlerde yaşadığım konuma yakın yerde yeni hop noktası devreye aldılar. Yurtiçi ve yurtdışı tüm bağlantılarım 3. hop'a geçmeden sağlanıyor. Aynı şekilde IPv6 bağlantılarım da iyileşti. Herkes cebine göre hareket etmek istiyor bu gayet doğal. Ama ben yapılan yatırımlara göre hareket ederim. Sadece al-sat yapan firmalar ilgimi çekmiyor.

Kendim kullandım 14Mbps Max hız yüksek ping akşamları hız düşmesi. Aramak istesem arayamıyorum.

Ben TurkNet kullanmıyorum. Atlantisnet'ten gigapon hobbidibom paketini kullanıyorum. Bu ay sonu TurkNet'e geçeceğim.

Kullandığın firmada oyle
Kapasite sorunu-hız sorunu-hız limitleme mevcut.
Kullanan arkadaştan biliyorum. 1Gbps'i var 100Mbps vermekte

Aynen efsane firma. Millenicom Hakkında & Yorumları - Şikayetvar
Ben menmunum. o kadar fanboy(ezber konuşmaktasın ki anlatamam yani)

Görende abonelerinin en az %50sine 1000/1000 veriyor sanacak. Azınlık bir taraf için mantıklı olabilir fakat diğer kesim için maalesef artık pahalı.

Tekrar zam olacak deniliyor 350TL mi ne sanırım?

Aynen hatta diğer sene 400-500 diyebilirler bende zuppaonline geçtim ilk ay bizden kampanyası ile 100 Mbps paketi 550 liradan aldım TurkNet bitmiştir.

550TL? 100Mbps mi

Kullandığın firma yurt içi TN-TT yurt dışı peering. Cz+netix? Yurt dışı kendine ait bir altyapısı yok?

Son düzenleme:
Sadece ilk bağlantı sonrası belli bir süre içerisinde iptal ettirmen lazım yoksa iade etmiyorlar. Bağlantın gerçekleştikten ne kadar süre sonra iade aldın?

1. konuyu murdar etmişler gereksiz çok post var. 2.'si bunlar gibileri yüzünden gidip abone oluyor millet. Forumlara güvenip abone olmayın etrafa kullananlara sorun. 30 gün bedava almak içinde milletin söylemediği yalan, atmadığı takla kalmıyor.

Yurt dışı hakkında kendilerine ait bir bilgi yok işte
Yurt dışı 2 şirket'e devrederek hizmet sunmaktalar. Kiralık olarak.
Omurgasına bakarsan yurt içi.

Geçerken olumsuz yorumları gormediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…