Yazmayım yazmayım diyorum sonra vicdanım el vermiyor.
Arkadaşlar bir firmanın iyiliğini kötülüğünü 1-2 kişi ile anlayamasınız çoğunluğa göre hareket edin lütfen. Herkesi memnun edemesiniz bir şeyde. Bunca insan Türk Telekomdan şikayetçi ama gidip o firmadan hizmet alıyor
)
Bakın beyler her şey alt yapınızda ve iç tesisatınızda bitiyor.
İyi bir alt yapınız varsa iyi hizmet alırsınız müşteri hizmetlerine bile gerek duymasınız.
Bu firmalar sözleşmesiz zorla sizi tutmuyor istediğiniz zaman çıkabiliyorsunuz kötüleyerek ülkenin alt yapısını kötüye götürüyorsunuz.
Herkesin alt yapısı bir değil x kişi memnun olmadı diye sende memnun olmayacaksın diye bir durum yok.
2 Sene netspeed kullandım memnundum 4 ay oldu galiba comnet kullanıyorum ondan da memnunum.
İstanbul ve çevresi için en iyi firmalardan birisi comnet, iç anadolu bölgesi için netspeed veya Türk Telekom pop noktalarını kullanan firmalar seçin çünkü anadolu bölgesinden istanbula gitmek pinginizi etkiler ama Türk Telekom pop noktasını kullanan firmalarda pop noktası daha fazla olduğu için pinginiz azalı. Comnet kendi veri merkezinden hizmet verdiği için istanbula ne kadar yakın olursanız o kadar az ping alırsınız mantık bu