Comnet internet kesiliyor

OnurKrkc

Kilopat
Merhaba, akşama kadar bir sorun yoktu fakat internetim sürekli kesiliyor. Anlık çok yavaşlıyor sonra düzeliyor yine yavaşlıyor. Comnet'e yazdım bizden bir sıkıntı yok diyorlar. Neden olabilir? Hız 0.5'e düşüyor sonra eski hızına geri geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünden hat değerlerini atabilirsen yardımcı olalım.

Eke yükledim fakat bunlar hat değerleri mi bilmiyorum. Eğer değilse nereden görebileceğimiz tarif ederseniz atabilirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-03-03 at 18.18.53.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-03 at 18.18.53.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 100
Eke yükledim fakat bunlar hat değerleri mi bilmiyorum. Eğer değilse nereden görebileceğimiz tarif ederseniz atabilirim.
Dolaba uzaklığınız ne kadar? Hat zayıflamanız çok fazla, muhtemelen kablolarınızda sıkıntı var. Kabloyu değişebilirseniz sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.

Hat zayıflaması fazla görünüyor. Ankastreye kadar kablo kontrolü/değişimi yapmanızı öneririm. Eğer düzelmezse port değişimi talep edin. Kopmalardan kurtulmak için geçici süreliğine hızınızı 16mbps'e düşürmelerini isteyebilirsiniz.

Hat zayıflaması fazla görünüyor. Ankastreye kadar kablo kontrolü/değişimi yapmanızı öneririm. Eğer düzelmezse port değişimi talep edin. Kopmalardan kurtulmak için geçici süreliğine hızınızı 16mbps'e düşürmelerini isteyebilirsiniz.
Az önce laptopu kapadığımda sorunun duzeldigini farkettim. Sonra laptopu tekrar açtım yine aynı. Onedrive çok büyük bir yedekleme yapmaya çalışıyormuş. Bu sebeple sürekli kesilmeler olabileceğini düşünüp onedriveyi kapadım ve sorunum çözüldü. Teşekkür ederim.

Merhaba, akşama kadar bir sorun yoktu fakat internetim sürekli kesiliyor. Anlık çok yavaşlıyor sonra düzeliyor yine yavaşlıyor.comnet'e yazdım bizden bir sıkıntı yok diyorlar. Neden olabilir? Hız 0.5'e düşüyor sonra eski hızına geri geliyor.

Aynı sorundan bende de mevcut herhangi bir çözüm bulabildin mi müşteri hizmetlerine sorunu yazdığımda daha iyi bir modem kullanın diyor.
Bina içi tesisatı bahane ediyorlar aynı hattı TurkNet tarafında kullanıyordum hiçbir problem yaşamamıştım TurkNet'in malum fiyatlarından sonra Comnet'e geçiş yaptım ama daha ilk ayımda problemimi çözmek yerine bahane buluyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı