Comnet kapandığı için farklı ISS'ye geçiş yapılabilir mi?

startano

Kilopat
21/10/2024 tarihinde 100Mbps fiber pakete Comnet firmasından başvuru yapıp internet bağlatmıştım yeni abonelik olarak.

Şu an firma kapandığı için yeni Netspeed'e geçmek istiyorum ancak 90 gün dolmadığı için geçiş yapmama bir sıkıntı yaratır mı yoksa yeni abonelik üzerinden mi başvuru yapmalıyım tekrar. En hızlı şekilde nasıl geçebilirim?

Bir de eğer geçiş yapabilirsem para iadesi olayı iptal olur mu sizce. Derslerini aksatacak bu olay en kısa sürede nasıl masrafsız çözebilirim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef 90 gün süre dolmadığı için geçiş yapamıyorsun. Ya aboneliğini iptal edip sıfırdan bağlantı yaptıracaksın ya da bu süreyi maalesef bekleyeceksin. Senin gibi mağdur olan çok insan var.
sanki geçiş yapıp iss değiştirenler beklemek zorundaydı gibi bir şey hatırlıyorum ama yeni abonelik için de geçerli o zaman.

Geçiş yaparsak bana modemde vermişlerdi elimde mi kalacak yoksa geçiş yapsam bile geri göndermek mi zorundayım. Bütün işlerimiz alt üst oldu şu an cidden.

Sanki geçiş yapıp ISS değiştirenler beklemek zorundaydı gibi bir şey hatırlıyorum ama yeni abonelik için de geçerli o zaman.

Geçiş yaparsak bana modemde vermişlerdi elimde mi kalacak yoksa geçiş yapsam bile geri göndermek mi zorundayım. Bütün işlerimiz alt üst oldu şu an cidden.

Altyapınız fiber ise verilen fiber modemi geçtiğiniz ISS'ye devredilir. VDSL ise ve para ile aldıysanız taksiti bittiyse sizde kalabilir. Netspeed ile görüşün geçiş işlemleri için. Onlar size nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini anlatır.

Turknet'e başvurdum. E-devlet üzerinden onay falan yaptım. Telefon onayı da geldi arandım ettim. 48 saat içinde açılacakmış internetim. Comnet ile hiç sorun yaşamamıştım bu güne kadar ama 1 hafta içinde adamlar kepenk indirdi. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı